تولیدات کارگاه سفال حسین عرفانی کوزه ؛ گلدان ، نای قنوات ؛ خمره و تنور است که میگوید : 6 ماه در سال که فصل گرما و تابستان است فعالیت کارگاهم بیشتر است و روزانه 100 عدد کوزه ، 100 عدد نای قنات ؛ 150 عدد گلدان و 20 تنور را تولید میکنم و پس از پخت به مشتریان متقاضی که در شهرستانهای استان و استانهای هرمزگان و فارس است عرضه میشود.
غلامحسین فخرآبادی نیز که در کارگاه سنتی سفال عرفانی فعالیت میکند و همچنان با پا چرخ سفال گری را میچرخاند گفت : این هنر و حرفه را از مرحوم رمضان عرفانی یاد گرفته ام و به آن علاقه مند هستم و تا آخر عمر هم این هنر را ادامه میدهم./ز