مهارت نقاشی معمولا در دوران پیش‌دبستانی بهتر بروز می‌کند و بچه‌ها در این سن تمایل به استفاده از چهره‌های نزدیک به هم می‌کنند ، بنابراین می‌توان از حالت چهره، مکانی که خانواده در آن قرار دارد و کاری که در حال انجام هست، برداشت‌هایی داشت.

زهرا رحیمی مشاور خانواده در گفتگو با  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، ضمن بیان این مطلب افزود: بچه‌ها به نقاشی علاقه زیادی دارند، و آنچه می‌کشند بازتاب دنیای درونی آنهاست.

بیشتر بچه‌ها به کارهای هنری‌شان فکر نمی‌کنند یا حتی آن را سانسور نمی‌کنند. در طول 40 سال گذشته نقاشی کودکان به عنوان بخش مهمی از تشخیص‌های متخصصان اطفال به کار می‌رود.

وی ادامه داد: نقاشی به آنها کمک می‌کند مراحل رشد کودک را در همان لحظه مشاهده کنند و درباره مشکل احتمالی آگاهی یابند.

رحیمی تصریح کردک یک نقاشی ساده می‌تواند نگاهی اجمالی به جهان‌بینی کودک، نقش او در خانواده و روابطش با دیگر اعضای خانواده و البته اعتماد به نفس او باشد.

این مشاور خانواده اظهار داشت: این نقاشی همچنین می‌تواند میزان استحکام او و خانواده را نشان دهد که بسیار مهم است.

نقاشی کودکان حتی می‌تواند اوضاع فرهنگی و نوع رفتارهای اجتماعی اعضای خانواده را با یکدیگر مشخص کند.

وی خاطرنشان کرد: اما این هشدار را در نظر داشته باشید که اگر می‌خواهید معنای پنهان شده در نقاشی را بیابید نباید آنها را بیش از حد تفسیر کنید و نباید هر خطی را که کودک می‌کشد بخوانید، بهتر است نقاشی بچه ها را فرصتی برای صحبت کردن با فرزندتان تلقی کنید و درباره آنچه که خواسته بکشد با او حرف بزنید. صم/

انتهای پیام/

برچسب ها: نقاشی ، کودکان ، خانواده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار