مستند "شوك" در قسمت جدیدی با رویكردی طنز به موضوع فست فود و غذاهای غیرسالم می پردازد.

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، فرشاد شكیبی تهیه‌كننده مجموعه مستند "شوك" درباره محتوای قسمت جدید آن گفت: در این قسمت با نگاهی طنز به سراغ موضوع فست فود و غذاهای ناسالم رفته ایم.

فضایی برای بررسی روش های سالم غذایی در مستند ایجاد شده است و عادات غذایی نادرست به عنوان یكی از عادت های غلط جامعه امروزی آسیب شناسی می شود.

وی با اشاره به دو سویه بودن شوك در بررسی موضوعات افزود: در این برنامه همانطور كه به سراغ مكان های غیر بهداشتی رفته ایم و گزارش هایی از آن مكان ها تهیه كرده ایم، رستوران های بهداشتی و مناسب را هم نشان داده ایم. همچنین مصاحبه هایی با هنرمندان هم درباره تغذیه انجام داده ایم.

تهیه كننده "نگاه پیشگیری" ادامه داد: در این قسمت از برنامه با دو سه فردی كه دچار چاقی مفرط هستند هم صحبت كرده  و دلایل چاق شدنشان را بررسی كرده ایم. ضمن این كه راهكارهایی درمانی و ورزشی برای مقابله با بیماری چاقی هم در برنامه ارائه می شود. این قسمت حدود یك ماه گذشته ضبط شد و اكنون همه مراحل تولید آن به پایان رسیده است.
 
مستند تلویزیونی "شوك" محصول گروه اجتماعی شبكه سه سیما چهارشنبه، 15 مرداد، ساعت 23:15 روی آنتن می رود.

انتهای پیام/
برچسب ها: مستند ، غذا ، موضوعات ، فست فود
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار