محمد هاشمی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: آموزش های این مرکز در بخش دولتی و خصوصی انجام می شود که اغلب در واحدها و آموزشگاه های آزاد صورت می گیرد.
وی ادامه داد: این مرکز دارای دو واحد مردان و بانوان است و با 10 کارگاه آموزشی در دو بخش آموزش و سنجش مهارت فعالیت می کند.
هاشمی افزود: پنج واحد آموزشگاه فنی و حرفه ای در شهرستان فیروزکوه وجود دارد و تاکنون بالغ بر 35 هزار ساعت کلاس آموزشی در بخش خصوصی و دولتی در این شهرستان برگزار شده است.
مدیر آموزش فنی و حرفه ای شهرستان فیروزکوه اضافه کرد: سنجش آموزش سازمان فنی و حرفه ای در پنج حوزه آزمون های اداری و خدمات فنی که بیشتر تعیین صلاحیت اصناف است را در برنامه کار خود دارد.
وی به بحث تفاهم نامه صنایع دستی و قالیبافان که به بیمه تامین اجتماعی قالیبافان و بانک اطلاعاتی که مدّنظر است، منتج می شود، اشاره کرد و افزود: بحث صلاحیت ساختمان هم با توجه به اهمیت رعایت اصول فنی و مقاوم سازی به صورت مستمر هر دو ماه یک بار برای افراد زیر مجموعه صنعت ساختمان انجام می شود.
هاشمی با اشاره به برگزاری مسابقات ملی برای افراد عادی و معلولان افزود: تعدد دستگاه های اجرایی که با موازیکاری مهارت آموزشی را انجام می دهند، سبب می شود تا آموزش و فعالیت فنی و حرفه ای موثر واقع نشود.
مدیر آموزش فنی و حرفه ای شهرستان فیروزکوه اضافه کرد: همچنین در حوزه کار و دانش، کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی برای افزایش مهارت جوانان و ایجاد اشتغال برای افراد جویای کار و زنان سرپرست خانوار آموزش و همکاری صورت می گیرد و تسهیلات و گواهینامه مهارتی در اختیار این افراد قرار می گیرد.
وی ادامه داد: اگر صنعتگران در بازار رقابت های جهانی و داخلی نتوانند دانش خود را به روز کنند، قطعا در به کارگیری تجهیزات و تولیدات نمی توانند در بازارها به رقابت بپردازند؛ بنابراین بحث تولید و مهارت باید به صورت زنجیره به هم مرتبط باشندز/.