دکتر مجید حسین قمی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص مضرات مصرف شکر اظهار داشت: از بدو تولد مادری که به دیابت مبتلا میشود کودکش دچار مشکلات افت قند خون میشود، از این جهت بررسی قند مادران قبل از بارداری تأکید شده چرا که دیابت خود یک عامل اصلی است.
وی در ادامه گفت: مصرف قند یا شور و شیرین بودن غذا از روز تولد نوزاد ، عادت غذایی به وجود میآورد که درنهایت پوسیدگی دندان را به همراه دارد.
این متخصص به عوامل ارثی اشاره کرد و گفت: زمینه ارثی فرد را مستعد میکند که در سنین کودکی در معرض خطر دیابت قرار بگیرد، همچنین در ایجاد بیماریهای قلبی و عروقی، چاقی ، فشار خون بالا و سرطان نقش دارد.
وی در پایان تصریح کرد: اضطراب و کج خلقی در کودکانی که والدینشان مانع از مصرف مواد قندی بعد از عادت غذایی می شود، شکل می گیرد و تا 50 درصد موجب افزایش بیش فعالی درکودکان میشود.
انتهای پیام/