اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: غِرغِره دَم کرده سماق برای ورم گلو و دهان مفید است.
وی تشریح کرد: سماق کاهش دهنده اسید اوریک خون است و استفاده از آن موجب تقویت دستگاه گوارش می شود.
نقشی ادامه داد: سماق بهبود دهنده زخم ها، بند آورنده خون، ضد اسهال و درمان کننده اسهال خوني است که اين اثرات مربوط به تانن ها و ترکيبات فنلي آن است.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مالیدن سماق به دندان برای تقویت و استحكام لثه مفید بوده و مَزمَزه خیس كرده سماق در آب نیز برای زخم دهان و تقویت لثه مفید است.
وی اظهار داشت: خوردن سماق تازه باعث مسمومیت میشود، فقط باید خشک آن را مصرف نمود.