امیر کامران نیکوسخن عضو هیات مدیره انجمن دیابت ایران در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برخی از عوامل از جمله رژیم غذایی ناسالم، افزایش وزن، بی تحرکی، افزایش سن و کم کاری تیروئید از عوامل افزایش چربی خون هستند که زمینه ساز ابتلا به دیابت است.
وی در ادامه مصرف بعضی از مواد غذایی به عنوان موارد افزایش دهنده چربی خون یاد کرد و اذعان داشت: مصرف دل و جگر و قلوه حیوانات، روغنهای حیوانی و نباتی و کره، مرغ با پوست، میگو، گوشت قرمز، غذاهای آماده و کله پاچه، زرده تخم مرغ و انواع شیرینی و شکلات به شدت چربی خون را بالا میبرند.
نیکوسخن تاکید کرد: متخصصان تغذیه معتقد هستند مغز گوسفند به هیچ وجه خوراکی نیست چرا که مصرف 100 گرم مغز گوسفند کلسترول یک هفته و مصرف کله پاچه کلسترول یک ماه فرد را تامین میکند.
بنابراین مبتلایان به چربی خون و دیابت باید از مصرف این نوع مواد غذایی به شدت خودداری کنند چرا که احتمال سکته مغزی و قلبی را در آنها افزایش میدهد.
انتهای پیام/