به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، رستمی افزود: با افزوده شدن این رشتهها، شمار رشتههای دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال تحصیلی جدید به ۲۰ هزار رشته در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری می رسد.
وی کیفی سازی دانشگاهها و تبدیل آنها به دانشگاههای جامع، افزایش شمار مقالات و اعضای هیئت علمی، ایجاد قطبهای علمی با توجه به ظرفیتها و توانمندیهای هر استان را از مهمترین اهداف تجمیع واحدهای علوم و تحقیقات با واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد.
نماینده تام الاختیار رئیس عالی دانشگاه آزاد اسلامی کشور در استانهای هرمزگان، کرمان و سیستان و بلوچستان بیان کرد: کاهش واحدهای زیان ده این دانشگاه از ۲۳۵ واحد به ۱۷۱ واحد از دیگر مزایای این تجمیع بوده است.
رستمی اظهارکرد: اکنون ۴۲ واحد علوم و تحقیقات در سراسر کشور وجود دارد که فقط ۸ واحد آن مجوز رسمی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری دارند و با این تجمیع این واحدها با واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ، مجوز لازم را کسب می کنند.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس بخشنامه جدید، افرادی که به هر دلیل در دانشگاه آزاد اسلامی از تحصیل بازماندهاند، امکان تحصیل مجدد آنها فراهم شده است.
نماینده تام الاختیار رئیس عالی دانشگاه آزاد اسلامی کشور در استانهای هرمزگان، کرمان و سیستان و بلوچستان عنوان کرد: متقاضیان میتوانند از نیمسال تحصیلی جدید در دانشگاه محل زندگی خود نام نویسی کنند و مشغول به تحصیل شوند.
رستمی با اشاره به تغییرات در میزان شهریه تصریح کرد: بر اساس مصوبه هیات امنا ، شهریهها بر حسب واحدهای دانشگاهی در هر استان تعیین میشود.
وی در پایان گفت: بر این اساس میانگین افزایش شهریهها در واحدهای دانشگاههای استانها در هر نیمسال تحصیلی نباید از۱۵ درصد بیشتر باشد.
انتهای پیام/م