بین المللی کردن جنایت های داعش، برای قرار گرفتن آن در چارچوب قانونی و بین المللی و حمایت از ملت عراق و نیز برای کمک به دولت عراق در مبارزه با تروریسم، باید با استفاده از قوانین بین المللی به عنوان حربه ای علیه فعالیت های تروریستی، صورت گیرد

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از "پایگاه اطلاع رسانی عراق"؛ جنایت های کشتار دسته جمعی که داعش علیه اقلیت ها و دیگر عناصر تشکیل دهنده ی عراق در موصل، سنجار، تلعفر و مناطق دیگر انجام می دهد، در تعریف سازمان ملل از مفهوم کشتار دسته جمعی گنجانده می شود، به گونه ای که در این تعریف آمده است: کشتار دسته جمعی، یعنی کشتار و آواره ساختن قومیتی مشخص و تسلط بر دارایی های آنها و نیز تجاوز به آنان به قصد هلاکت کلی و یا جزئی، یا وادار کردن آنها به فرمانبرداری از روشی معیشتی که به هلاکت آنان می انجامد و تحمیل تدابیری که از تولید نسل جلوگیری می کند. این دقیقا همان چیزی است که عملا در عراق و بویژه در موصل و مناطقی که داعش برآن تسلط دارد، به اجرا در می آید.

داعش، در ارتکاب جنایت های کشتار دسته جمعی و خانمان برانداز، تفاوتی با نازی‌های آلمان، جنبش صهیونیست و حتی نظام دیکتاتور صدام ندارد، جز اینکه این گروه تروریستی، برخلاف آنها، سعی در پنهان کردن جنایات خونین و وحشیانه خود ندارد و آن را انکار نمی‌کند، بلکه با گرفتن فیلم از آن و انتشار آن در اینترنت، به قصد ارعاب مردم و ترویج اندیشه سلفی خود، بر اظهار آن به جهان، اصرار هم می‌کند. 

از طرفی دیگر، برخی اعتقاد دارند، این اصرار داعش بر ترویج جنایت های خود و افراط در کشتار علنی، در این راستاست که به حامیان خود، بفهمانند، وظیفه واگذار شده به خودشان را به خوبی اجرا کرده اند و بر این اساس، مستحق حمایت و پاداش بیشتری هستند؛ بنابراین، حمایت بیگانگان از این گروه تروریستی و یا دیگر گروه ها، منوط به میزان جنایاتی است که این گروه ها مرتکب می شوند که این مسئله، موجب شده تا در انجام جنایات، از یکدیگر سبقت بگیرند و با هم مسابقه دهند.

جنایت های داعش، محدودیتی ندارد و هیچ یک از گروه ها و عناصر تشکیل دهنده عراق را مستثنی نکرده است؛  حوادث موصل، تلعفر و سنجار، از میزان وحشی‌گری سازمان های تروریستی و حامیان آن و نیز زشتی جنایاتی که این گروه های تروریستی، علیه ملت عراق پرده برمی دارد.

در سایه مواضع بین المللی که تروریسم و جنایت های جاری عراق را محکوم می‌کند، دولت باید با به کارگیری مواضع مثبت برخی دولت های بانفوذ در جامعه بین الملل، در راستای محکومیت تروریسم و حامیان آن، بهره ببرد تا به خاطر تمام جنایاتی که علیه ملت بی گناه که همچنان تعدادشان روبه افزایش است مرتکب می شوند، محاکمه گردند.

امروز، ملت ها به حمایت های بین المللی، براساس توافقات که مهم ترین آن توافقنامه ی سازمان در سال 1948، با هدف منع گسترش جنایت و کشتار دسته جمعی و مجازات مرتکبان آن است، چشم دوخته اند.  

 تدویل جنایت های داعش، برای قرار گرفتن آن در چارچوب قانونی و بین المللی و حمایت از ملت عراق و نیز برای کمک به دولت عراق در مبارزه با تروریسم، باید با استفاده از قوانین بین المللی به عنوان حربه ای علیه فعالیت های تروریستی، صورت گیرد. 


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار