وی افزود : با توجه به جايگاه ويژه سبزيجات در سبد مصرفي خانوارهاي ايراني، تلاش بسياري توسط کارشناسان اداره توليدات گياهي و اداره ترويج مديريت جهاد کشاورزي برای به حداقل رساندن باقي مانده مواد شيميايي و سموم و همچنين ارائه محصولي سالم و ارگانيک از طریق نظارتهای فنی و مراقبتهای لازم و جایگزینی کوهای آلی به جای شیمیایی در تولید سبزیجات انجام ميشود.
رئيس اداره تولیدات گیاهی مديريت جهاد کشاورزي نيشابور با بیان اینکه بيش از پنج هزار نفر در شهرستان در سال بهصورت مستقيم و غيرمستقيم در بخش کاشت، داشت، برداشت و عرضه سبزي مشغول فعاليت هستند، گفت : با حمايتهاي مديريت جهاد کشاورزي شهرستان، فعاليتهاي چشمگيري در خصوص ساماندهي و ايجاد مراکز جمعآوري، انبار، بستهبندي، معرفي و عرضه سبزي به خارج از شهرستان و همچنين افزايش کيفيت سبزي از طريق تشکيل کارگاههاي آموزشي براي سبزيکاران و ترويج جايگزيني کودهاي ريزمغذي و زيستي به جاي شيميايي انجام شده است.
فرهمند اظهار داشت: در حال حاضر سبزي معطر، خوش طعم و با کيفيت نيشابور که حاصل تلاش کشاورزان سبزي کار شهرستان در هشت ماه از سال است، علاوه بر رفع نياز شهروندان در بازارهاي خارج شهرستان و استان به مصرفکنندگان و متقاضيان نیز عرضه میشود.
انتهای پیام//