نماینده جنبش جهاد اسلامی گفت: با توجه به اختلافات شدید سیاسی بین دو جریان دشوار است که این دو را در یک خط و مسیر واحد قرار دهیم.

"ناصر ابوشریف" نماینده جنبش جهاد اسلامی در جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران؛ درباره لزوم مقاومت در کرانه باختری در جنگ با رژیم صهیونیستی گفت: مردم کرانه باختری بخشی از ملت فلسطین هستند که بخش مهم و مؤثری از نبرد ما را تشکیل می‌دهند.

وی تصریح کرد: شهر تورچرم 15 کیلومتر تا ساحل مدیترانه  فاصله دارد که می‌تواند عمق رژیم صهیونیستی را هدف قرار دهد و شهر قرقیلیا فقط 10 کیلومتر با این منطقه فاصله دارد به همین خاطر وجود کرانه باختری برای مبارزه بسیار مهم  است.

ابوشریف اظهار داشت: متأسفانه هماهنگی امنیتی بین دولت خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی از بدو تشکیل دولت خودگردان وجود داشته و هماهنگی امنیتی آنها با صهیونیست‌ها ادامه دارد.

وی افزود: در سال 2002 میلادی رژیم صهیونیستی منطقه الف در کرانه باختری را اشغال کرد اما در آن زمان نیروهای امنیتی که حس ملی‌گرایانه داشتند با نیروهای اسرائیلی درگیر شدند اما پس از آن نیروهای امنیت ملی فلسطین را تغییر دادند و آنها را توسط ژنرال دایتون آمریکایی و برخی کشورهای عربی آموزش دادند.

نماینده جنبش جهاد اسلامی در کشورمان بیان کرد: هماهنگی امنیتی بین دولت خودگردان و رژیم صهیونیستی از موانع اصلی مسلح شدن کرانه باختری و همچنین کمک تسلیحاتی به نوار غزه است.

وی تأکید کرد: به طور حتم مسلح شدن کرانه باختری بسیار مهم و مؤثر است چون عمق استراتژیک رژیم صهیونیستی بسیار کم است و به خاطر این عمق کم می‌تواند در تیررس آتش مقاومت قرار گیرد.

ابوشریف ادامه داد: موضوع دیگر اینکه مساحت و جغرافیای کرانه باختری با نوار غزه متفاوت است؛ همچنین، کرانه باختری دارای پستی، بلندی و کوه است که می‌توان در آن عملیات اجرا کرد اما نوار غزه تقریبا به صورت دشت و صاف است.

نماینده جنبش جهاد اسلامی افزود: پس از سال 2000 در کرانه باختری عملیات‌های زیادی انجام شد که طی آن تقریبا بیش از 1000 صهیونیست به هلاکت رسیدند به همین خاطر پس از این حملات بسیار ممتاز رزمندگان فلسطینی در کرانه باختری در سال 2002 رژیم صهیونیستی مجبور شد اقدام به احداث دیوار حائل کند.

وی اظهار داشت: متأسفانه هماهنگی امنیتی بین تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی بسیاری از عملیات رزمندگان فلسطینی را خنثی کرده است.

ابوشریف در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گروه‌های فلسطینی چه زمانی اختلافات میان خود را پایان می‌دهند، بیان کرد: به خاطر مسئله چند دستگی سیاسی و اختلافاتی که ایجاد شده ما شاهد هستیم که به مقاومت در کرانه باختری و نوار غزه ضربه وارد شده است.
 
وی ادامه داد: یک سری اختلافات سیاسی در فلسطین وجود دارد مثلا برخی می‌گویند در مرزهای 1967 دولت تشکیل شود اما در مقابل بعضی از گروه‌های فلسطینی این امر را نمی‌پذیرند بلکه آزادی تمام سرزمین فلسطین را خواستارند.

نماینده جنبش جهاد اسلامی در کشورمان تصریح کرد: با توجه به اختلافات شدید سیاسی بین دو جریان دشوار است که این دو را در یک خط و مسیر واحد قرار دهیم به عنوان مثال ما یک هیأت واحد برای گفتگو به مصر فرستادیم.

وی اضافه کرد: یکی از مؤلفه‌های آشتی فلسطینی بازسازی دوباره ساختار فلسطین بوده که این مبتنی بر ایجاد یک ساختار، برنامه و خط مبارزاتی واحد است.

ابوشریف بیان داشت: جنبش‌های مقاومت مثل حماس و جهاد اسلامی تقصیری در این تأخیری که شده ندارند چون اولویتشان همین موضوع است اما متأسفانه فشار زیادی از طرف آمریکا و رژیم صهیونیستی و حتی کشورهای عربی به تشکیلات خودگردان فلسطین وارد می‌شود تا وارد این وحدت نشوند و در چارچوب وحدت قرار نگیرند البته ما موضع اوباما رئیس جمهوری آمریکا را دیده‌‌ایم که تشکیل دولت وحدت ملی را به‌طور علنی محکوم کرده و حتی نتانیاهو به محمود عباس گفته که از بین اسرائیل و حماس یکی را باید انتخاب کند.

نماینده جنبش جهاد اسلامی تصریح کرد: البته جالب است بگویم برخی‌ها ایران را متهم می‌کنند که در ورای این چنددستگی در فلسطین قرار دارد اما به‌طور حتم حامیان این مواضع را که آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی هستند را می‌شناسید.

ابوشریف در پایان خاطرنشان کرد: به‌طور خلاصه باید بگویم آنها می‌خواهند مردم فلسطین تسلیم شوند و رژیم صهیونیستی باقی بماند بنابراین مخالفت با جنبش‌های مقاومت در فلسطین در همین چارچوب قرار دارد.

انتهای پیام/
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار