دکتر حسین عرفایی درباره این اختراع اظهار کرد: این محلول بر مبنای ایجاد محیط فیزیولوژیکی بدون عارضه برای دهان همانند محیط فیزیولوژیک بدن طراحی و ساخته شده است.
استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: این محلول با استفاده از مشتقات سلولزی به عنوان مواد ویسکوز کننده و املاح اصلی بدن با محاسبه غلظت بافری و افزودنیهای مناسب برای پایداری و طعم فرموله شده که تا حداقل سه سال در دمای معمولی (25 درجه سانتی گراد) قابل نگهداری است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: این بزاق برای تخفیف علائم خشکی دهان بیماران مختلف از جمله مصرف کنندگان داروهای آنتی کلی نرژیک و سرطانیهای تحت شیمی درمانی و نیز در تحقیقات دندانپزشکی برای نگهداری دندانها در محیط مشابه محیط دهان قابل استفاده است.
عرفایی تصریح کرد: این بزاق مصنوعی تا کنون توسط محققان دانشکدههای دنداپزشکی مشهد، تبریز، یزد و شیراز مورد استفاده قرار گرفته است.
استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد درمورد مصرف این فرآورده در بیماران تصریح کرد: مقدار مصرف دربیماران روزی پنج بار و هر بار یک قاشق مرباخوری به صورت مزمزه دهانی درمدت یک دقیقه است و استفاده از آن تا دو ساعت دهان را مرطوب نگه می دارد.