نسرین ارتجاعی نویسنده، در گفتگو با
خبرنگار ادبیات باشگاه خبرنگارانگفت: ناشران شهرستانی در همه حوزهها به کار نشر میپردازند، اما در حوزه ادبیات داستانی ضعیف عمل میکنند.
وی ادامه داد: در کاشان دو انتشارات به نامهای "مرسل" و "شاسوسا" هستند که یکی در حوزه دینی کار میکند و دیگری تازه کار است و به ندرت ادبیات داستانی منتشر میکند و نویسندگان این حوزه به ناچار سمت ناشران حرفهای تهران میروند.
این نویسنده درخصوص انجمنهای ادبی در کاشان خاطر نشان کرد: انجمنهای شعر کاشان فعالیت دارند و کانونی هم با عنوان "کانون اندیشه جوان سپهری" داشتیم که بعد از چند سال کار، مدتی است که به وقفه افتاده و حضور پر رنگی ندارد.
وی همچنین افزود: تشکیل کانونهای ادبی نیاز به حمایت مالی دارد که وزارت ارشاد شهرستان متقبل آن نمیشود. وزارت ارشاد بیشتر در حوزه تئاتر شهرستان سرمایهگذاری میکند.
ارتجاعی در مورد نشریات ادبیات داستانی بیان کرد: کاشان از داشتن نشریات ادبیات داستانی محروم است. تنها یک نشریه به نام "آرمان" داریم که قدمت بیست ساله دارد و یک صفحه خود را اختصاص به خبرهای فرهنگی و هنری داده است.
وی در خصوص کتابفروشی شهر خود تصریح کرد: کاشان یک "خانه کتاب "خوب و جامع دارد که کتابهای روز ادبیات داستانی را از آنجا تهیه میکنیم.
اکبری قمصری مدیر این شهر کتاب بزرگ است که به تازگی شعبه دوم آن را هم به نام "ساربوک" در میدان 15 خرداد کاشان راه اندازی کرده است.
ارتجاعی با اشاره به نویسندگان حرفهای کاشان عنوان کرد: کاشان، نویسندگان خوبی مثل " امیر عباس مهندس" در حوزه شعر و نقد، "جابر تواضعی" در حوزه ادبیات کودک، "میثم خیرخواه" و "شهره احدیت" را دارد؛ اما متأسفانه بیشتر آنها به سبب کمبود امکانات ادبیات داستانی شهرستان، روبه تهران آوردهاند.
وی در مورد جشنواره اینترنتی داستان کوتاه دفاع مقدس گفت: خدا را شکر توانستم این جشنواره را با وجود دعوت از داوران خوبی همچون "ابوتراب خسروی"، "فتح اله بینیاز" و بلقیس سلیمانی، بدون حمایت مالی و با خروجی کتاب، به مرحله هفتم برسانم.
وی در پایان یادی از "امیر حسین فردی" کرد و گفت: خدا امیرحسین فردی را بیامرزد. همیشه میگفت ادبیات داستانی در کاشان امثال نسرین ارتجاعی را دارد. من برای پیشرفت ادبیات داستانی کاشان تلاش کرده و میکنم.
انتهای پیام/