یکی از انواع پنیرها می‌تواند بشدت سلامت افراد را با تهدید مواجه سازد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران بر اساس جدیدترین تحقیقات دریافته‌اند غلظت برخی از انواع پنیرها حتی از میزان غلظت نمک آب دریاها نیز بیشتر است و مصرف آن بشدت می‌تواند برای سلامت بدن مضر باشد.

گفتنی است، بر اساس تحقیقات صورت گرفته از جمله خطرناکترین  پنیرها که دارای نمک بسیار زیادی هستند پنیرهای کشور قبرس پنیر  بلو چیز و پنیر فتا می باشد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، طعم شور پنیرها می‌تواند یک عامل بسیار خطرناک به لحاظ ابتلای افراد به بیماریهایی مانند فشار خون بالا بیماریهای قلبی و سکته مغزی باشد.

پژوهشگران دانشگاه مری لندن هشدار می دهند افراد علاوه بر کاهش مصرف نمک در خوراکی‌ها و مواد غذایی باید از پنیرهای کم نمک نیز استفاده نمایند زیرا نمک بالا در پنیر خود می‌تواند یک عامل تحریک کننده برای بالا رفتن فشار خون افراد باشد.

پژوهشگران علاوه بر کم نمکی توصیه می‌کنند افراد از پنیرهای تولید شده با شیر کم چرب نیز استفاده نمایند.



انتهای پیام/



برچسب ها: پنیر ، نمک ، فشارخون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار