به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه؛دکتر قباد محمدي از نمونه برداري و آزمايش تمامي محصولات توليدي در کارخانجات لبني
استان کرمانشاه در کارخانه و بازار خبر داد و گفت: در آزمايشگاه هاي معاونت غذا و
داروي استان کليه محصولات آناليز گرديد و بر مبناي آزمايشات صورت گرفته ميزان و
نوع انواع چربي ها شناسايي و اندازه گيري شد. خوشبختانه کارخانجات ما هيچکدام
تخلفي در خصوص استفاده از روغن پالم نداشتند.
وي افزود: روغن پالم نوعي روغن گياهي تهيه شده از نخل است که چربي هاي موجود در آن
ريسک گرفتگي عروق کرونل را افزايش مي دهد و اگر در لبنيات و يا هر فرآورده اي ديگر
اين روغن ها استفاده شود احتمال سکته هاي قلبي و بيماري هاي قلبي عروقي افزايش مي
يابد.
وي تصريح کرد البته نظارت ما تنها بر واحدهايي است که در کارخانجات توليد مي شود و
در خصوص لبنيات سنتي که در استان و بدون نشان و پروانه بهداشت توليد مي شوند اين
اطمينان را نداريم.