به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ،محمد
صوابی گفت: کاشمر دارای سه هزار و 152هکتار تاکستان است که پیش بینی می شود 20
هزار تن انگور از این سطح برداشت شود.
وی افزود: 30 درصد از
این محصول برای تولید کشمش و مابقی برای تازه خوری مصرف می شود
مدیر جهاد کشاورزی
کاشمرگفت: زمین های مرغوب در جلگه جنوبی شهرستان از حاصلخیز ترین مناطق استان است
و بیش از 22 رقم انگور در کاشمر تولید می شود که دو
رقم عسگری
و پیکامی
ویژه تولید کشمش است.
محمد صوابی افزود :
دو محصول تیفیو مویزنیز از ارقام صاحبی
لعل
و رازقیتولید می شوند.
وی گفت :وجود تنوع
انگوردر شهرستان کاشمر باعث شده است این
شهرستان به شربت خانه خراسان معروف شود .
مدیر جهاد کشاورزی
کاشمر افزود: کشمش تولیدی کاشمر با عنوان کشمش سبز قلمی، شهره آفاق است و کشورهای
همسایه به ویژه پاکستان متقاضی آن هستند.
محمدصوابی گفت : انگور
کاشمر به علت لطافت، شیرینی، زودرسی و عاری بودن از آلودگیهای خاکی به علت هدایت
تاک ها به حالت ایستاده یا پا چراغی و تماس نداشتن خوشه با خاک منحصر به فرد است.
مدیر جهاد کشاورزی
کاشمرافزود :با تأکید بر لزوم ایجاد صنایع تبدیلی در حوزه فرآوری محصولات باغی
گفت: محصولی مانند انگور کاشمر باید فرآوری شده ، با بسته بندی جذاب و با کیفیت
مطلوب به بازار عرضه شود.
انتهای پیام/ب