یونسی در جلسه ستاد ساماندهی طرح های دریای استان با اشاره به اینکه از آغاز فعالیت این طرح از سوم خرداد ماه امسال تا کنون، 49 نفر در سواحل مازندران غرق شدند، افزود: این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل، آمار غریق دریای استان 130 نفر بوده و این نشانگر تلاش همه مسئولان کمیته ها و فعالان طرح های سالم سازی دریا است.
وی، آمار غریق سواحل استان در مرداد ماه امسال را تا امروز، 32 نفر عنوان کرد و یاد آور شد: گرچه آمار غریق در مرداد ماه سال گذشته 45 نفر بوده است، لیکن عملکرد مرداد ماه به هیچ وجه قابل پذیرش نیست و به شدت مورد انتقاد ما است.
یونسی گفت: به هیچ روی منکر تلاش ها و مجاهدات در این بخش نیستیم و آمار موجود در قیاس با سال قبل، نشانگر این زحمات است، اما جان هم وطنان بالاتر از آن است که با توجه به امکانات و مقدورات به کار گرفته شده، پذیرای حتی یک مورد از آمار غریق در سواحل استان باشیم.
رئیس ستاد ساماندهی طرح های دریای مازندران تصریح کرد: با اشاره به اینکه از هم اکنون تا هفته اول مهرماه با اوج مسافرت ها روبرو هستیم، افزود: باید با نظارت بیشتر و تقویت ضعف ها و بازبینی عملکرد ماه های قبل، مانع رشد آمار غریق در سواحل استان باشیم.
وی با بیان اینکه گرچه تنها یک نفر در محل فعالیت طرح های دریا در سال جاری غرق شده است، افزود: باید با افزایش نیرو، نظارت بیشتر و کنترل نقاط ممنوعه شنا چه در زمان و چه در خارج زمان طرح ها، از افزایش آمار غریق ممانعت شود.
یونسی، خواستار صدور مجوز قانونی برای فعالیت جت اسکیها و بهرهگیری از این ظرفیت مطلوب در سواحل به ویژه در جهت نجات غریق شد و گفت: ضمن رعایت کامل قانون در سواحل، از هرگونه سختگیری نا به جا که منجر به از دست رفتن جان مردم شود، ممانعت شود.
انتهای پیام/