سلمان افشار مدیر گروه سرویسهای چاپار در گفتگو با
خبرنگار اورژانس IT باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: هنگام ورود به اکانت کاربری باید از باز نمودن ایمیلهای ناشناس و ایمیلهایی که انتظار دریافت آن را نداشتهاید به طور جدی خودداری نمائید.
وی با اشاره به اینکه این نوع ایمیلها میتوانند امنیت سیستم کاربر را به مخاطره اندازند، گفت: کاربران باید از باز کردن فایلهای ضمیمهای که از طرف فرستندههای نامشخص دریافت میکنند، جدا پرهیز کنند.
وی افزود: باید دقت نمود حتی فایلهای ضمیمه شده مانند فایلهای تولید شده توسط نرم افزار WORD و فایلهایی با پسوند PDF میتواند آلوده به بد افزار باشد.
افشار با اشاره به اینکه باید از کلیک نمودن بر روی لینکهای موجود در ایمیلهایی که از طرف فرستندههای ناشناس دریافت میشود، خودداری شود خاطر نشان کرد: هوشیاری در برابر حملات جعل وبسایت ضروری است زیرا از طریق ایجاد یک وبسایت مشابه با وبسایت اصلی حملات phishing انجام میشود لذا برای جلوگیری از قرار گرفتن در معرض این حملات پس از ورود به صفر مورد نظر از درستی آدرس سایت اطمینان حاصل نمائید.
انتهای پیام /
http://www.disna.ir/post/4560
و از طرفی وقتی مشکل داشته باشیم میتونیم با شرکتی که ضد ویروس تحت گارانتیش هست تماس بگیریم تا مشکلمون رو بررسی و رفع کنن .
سایت پلیس فتا لیستی از شرکتهای معتبر فروشنده آنتی ویروس تو ایران منتشر کرده .
http://www.cyberpolice.ir/news/28791
باید خیلی دقت کنین چون فروشنده های ضد ویروسهای جعلی و تقلبی خیلی خیلی زیاد شدن .