وی تشریح کرد: ضایعات محصولات کشاورزی آفت بزرگی در راستای امنیت غذایی است و با وجود امنیت قابل قبول غذایی در کشور، سالانه 35 درصد از محصولات کشاورزی در فرآیند تولید و عرضه به شکلهای مختلف به ضایعات تبدیل میشوند که این حجم میتواند غذای بیش از 15 میلیون نفر جمعیت را تامین کند.
ایزدخواه از بالا بردن سطح آگاهی های عمومی گفت و ادامه داد: بالا بردن سطح آگاهی عمومی در كاهش ضايعات از طريق روش های جلوگيري از ضايعات را باید راهکاری بنیادین در کاهش ضایعات قلمداد نماییم و بپذیریم اين راه حل در روند درازمدت ثمردهي خواهد داشت.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: در ایران میزان ضایعات و هَدَررَفت محصولات کشاورزی در تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت زیاد است.
وی با اشاره ای به تبدیل مواد غذایی افزود: از مرحله توليد می توان با تبديل مواد غذايی به موادی با قابليت نگهداری و عمر مفيد بيشتر، ضايعات محصولات را كاهش داد.