به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی این شهر محسن مقدمی اظهار داشت: پرونده الکترونیک خانوار، یکی از راهکارهای وزارت بهداشت برای ثبت صحیح و یکسان دادهها، امکان پایش به روز مراقبتها، اصلاح نظام ارجاع و پیگیری موارد پر خطر در نظام بهداشتی درمانی کشور است.
وی افزود: در حال حاضر اجرای این برنامه و تکمیل آن در پنج فاز پیشبینی شده که نخستین فاز شامل ثبت الکترونیک فرم مراقبت مادران در مراکز بهداشتی درمانی شهری، روستایی، پایگاههای بهداشتی درمانی و خانههای بهداشتی است که زیرساخت مناسب شبکهای برای ارائه خدمت را دارند.
وی اضافه کرد: فاز دوم نیز شامل اتصال برنامه به نظام ارجاع و پیگیری، فاز سوم اصلاح نظام پرداخت تیم ارائهدهنده خدمت، فاز چهارم ثبت الکترونیک فرمها در مراکز خصوصی ارائه دهنده خدمت از جمله مطبها و کلینیکها و در نهایت فاز پنجم اتصال پرونده مراقبت مادر باردار به پرونده ثبت زایمان در بیمارستان است.
مقدمی بیان کرد: مراکز بهداشت و درمان شهدای انقلاب و شهدای والفجر شهرستان شیراز، شبکههای بهداشت و درمان اقلید و زرقان اجرای فاز یک این برنامه را به عنوان پایلوت بر عهدهدارند و بر همین اساس 60 نفر از کارشناسان ستادی و پزشکان درگیر در برنامه پزشک خانواده این مراکز در نشستی آموزشی با چگونگی اجرای فاز یک این برنامه آشنا شدند.
وی گفت: معاون دفتر سلامت خانواده و جمعیت وزارت بهداشت، ریاست اداره سلامت مادران وزارت بهداشت، مسئول راهاندازی پرونده الکترونیک پزشک خانواده کشور، کارشناسان مسئول راهاندازی پرونده الکترونیک پزشک خانواده کشور و کارشناس اداره سلامت مادران وزارت بهداشت با حضور در این نشست، آموزشهای لازم را در زمینه سیاستگذاریهای اجرای این برنامه و نیز شیوه تکمیل پرونده الکترونیک سلامت مادران ارائه دادند.
انتهای پیام/م