مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: سه معیار عمده در انتخاب زعفران خوب، رنگ، عطر و طعم آن است.

سعداله اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: در خشک نمودن زعفران باید دقت شود تا عطر و رنگ آن محفوظ بماند.

وی از نحوه محاسبه عملکرد اقتصادی زعفران گفت و تشریح کرد: عملکرد اقتصادی زعفران بر اساس مقدار گل برداشت شده در واحد سطح یا وزن زعفران خشک حاصل شده از واحد سطح بیان می شود.

اسکندری ادامه داد: کاشت، داشت، برداشت و فرآوری زعفران ساده است و به دستگاه های پیچیده نیاز ندارد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: از هر 167 گل زعفران می توان یک گرم زعفران خشک به دست آورد.

وی اظهار داشت: یکی از عوامل کاهش کیفیّت محصول زعفران ایران، طولانی بودن مدت خشک شدن آن است.

اسکندری تاکید کرد: پس از انتقال گلها از مزرعه به محل جداسازی در کمترین زمان ممکن باید اقدام به جداسازی کلاله از سایر اجزاء گل نمود در غیر این صورت به دلیل فسادپذیری سریع گلها، غیر استفاده می شود.

 
انتهای پیام/ش/ن
برچسب ها: زعفران ، عطر ، انتخاب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.