به گزارش
گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران؛با نزدیک شدن به زمان استیضاح رضا فرجی دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری حمایت چهره های افراطی نیز از وی اوج می گیرد.
عملكرد "رضا فرجیدانا" در طول كمتر از 9 ماه فعالیت زمينه نارضايتی دانشگاهیان و به تبع آن نمایندگان مجلس را فراهم کرد و این نارضایتی با تذکرات مکرر نمایندگان و فرصتهای چندین باره به وزیر علوم دولت یازدهم درمان نشد و فرجیدانا پس از دریافت تذکرات از مجلس نیز همچنان رویه خود را ادامه داد و این عملکرد مغرضانه تلقی شده و فریاد استیضاح چند نماینده مجلس را بلند کرد. لذا استیضاح اولین وزیر دولت یازدهم صبح روز 21 مراداد 1393 در صحن علنی مجلس اعلام وصول شد و قرار است که فردا (29 مرداد) جلسه استیضاح فرجیدانا با حضور نمایندگان دولت در مجلس شورای اسلامی برگزار شود.
رضا فرجیدانا در حالی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم دولت یازدهم به مجلس معرفی شد که جعفر میلیمنفرد و جعفر توفیقی نتوانسته بودند از مجلس رای اعتماد بگیرند. با این تفاسیر نمایندگان مجلس پنجم آبان 1392 طی جلسهای برنامههای فرجیدانا را به عنوان سومین وزیر پیشنهادی از سوی دولت مورد بررسی قرار دادند و در نهایت وی با 159 رای موافق، 70 رای مخالف و 32 رای ممتنع از مجموع 221 رای، سکان هدایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را به دست گرفت.
فهرستی که میتوان آن را مسیری برای رساندن وزیر علوم پای میز استیضاح عنوان کرد، از انتصاب افراد معلومالحال در بدنه وزارت علوم، طرح انتخاب روسای دانشگاهها از طریق هیئتهای امنا که فضای دانشگاه را به سمت سیاسیکاری سوق داد، کاهش رشد روند علمی کشور، مجوز انتشار روزنامههای تجزیه طلب در برخی دانشگاهها، بازگشت مسأله دار دانشجویان و اساتید ستارهدار شروع و با مخالفت با قدرت گرفتن دانشجویان حزباللهی در دانشگاهها ادامه یافت.
پس از حمایت سیدمحمد خاتمی از وزیر علوم، عطاالله مهاجرانی وزیر اسبق ارشاد که امروز در جایگاه کارشناس بی بی سی فارسی و شبکه های ضدانقلاب نقش ایفا می کند در یادداشتی اختصاصی برای سایت حامی دولت به دفاع از فرجی دانا پرداخته است.
وی که سابقه تبلیغ علنی علیه جمهوری اسلامی را در کارنامه دارد در بخشی از این یادداشت آورده است: متن مذاکرات استیضاح، متنی تاریخی و سندی ماندگار خواهد شد؛ پس از سال ها که غبار سیاست و هیاهوی ناشی از آن فرو نشست؛ خوانندگان و پژوهشگران، در یک کلام آیندگان ارزش و اعتبار ادعا های استیضاح کنندگان و از سوی دیگر درجه دقت و درستی و سنجیدگی سخنان استیضاح شونده را محک خواهند زد. در این صورت می تواند استیضاح حتی اگر به نتیجه عدم رای اعتماد به وزیر هم بینجامد؛ استیضاحی پیروز باشد.
وزیر ارشاد دولت اصلاحات با ارائه پیشنهاداتی به وزارت علوم دولت یازدهم برای جلسه استیضاح، ادامه می دهد: می بایست یک تیم مستعد و آگاه به مسایل و موارد استیضاح، استیضاح را در وزارتخانه پیگیری کنند، به اصطلاح گوششان به رادیوی مجلس باشد و نکته های پیش بینی نشده ای که معمولا توسط برخی استیضاح کنندگان، به عنوان امری غافلگیر کننده مطرح می کنند، بررسی نمایند و پیشنهاد خود را به اطلاع وزیر برسانند.
مهاجرانی تاکید می کند: امیدوارم بخشی از دفاع را رییس محترم جمهور خود بر عهده بگیرد و در جلسه حضور پیدا کند!
وی همچنین نقش علی لاریجانی رئیس مجلس را در جلسه استیضاح وزیر علوم مهم خوانده و تصریح می کند: نمی دانم آقای دکتر لاریجانی چگونه جلسه را اداره خواهند کرد؟ صرفا ناظم مجلس خواهند بود یا خود جهت گیری خواهند داشت؟ کاش ایشان یکی از همان دو نفری باشند که می توانند از وزیر دفاع کنند!
دفاع عناصر افراطی اصلاح طلب و عضو حزب منحله مشارکت نظیر احمد پورنجاتی، شکوری راد و دیگر چهره ها از فرجی دانا در روزهای گذشته سوالات و ابهامات بسیاری را مطرح کرده بود و در این میان دفاع یکی از عناصر نشان دار ضدانقلاب از وزیر علوم ابهامات را بیشتر میکند.
انتهای پیام/