دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: روغن زیتون یکی از بهترین انواع روغن است، این روغن به دلیل داشتن اسید اولتیک زیاد و چون حاوی اسید چرب غیر اشباع است، برای قلب و عروق بسیار مفید می باشد و در کشورهای مدیترانه ای که مصرف روغن زیتون بالاست، مردم از سلامت بیشتری برخوردارند.
دکتر کیمیاگر ادامه داد: از روغن زیتون میتوان برای تفت دادن کوتاه در حد 3-2 دقیقه استفاده کرد، ولی سرخ کردن به مدت طولانی مواد غذایی با این روغن و حرارت بالا موجب تغییر ماهیت در ساختار آن و ایجاد ترکیبات سمی و پراکسیدها میشود که سرطانزا هستند.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: روغن ذرت با داشتن امگا6، علاوه بر اینکه مانع گرفتگی عروق میشود، بسیار برای قلب مفید است و بهترین حالت مصرفشان همراه سالاد و بدون حرارت دادن است.
انتهای پیام/