امروزه انواع روغن‌ها وارد بازار مواد غذایی کشور شده و تبلیغات زیادی در مورد خواص آنها می‌شود.

دکتر مسعود کیمیاگر،متخصص تغذیه، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: روغن کنجد از روغن‌های بسیار مفید است و می تواند در کنار روغن ذرت و آفتابگردان، برای سرخ کردنی استفاده شود ولی از آنجایی که روغن گرانی است، می‌تواند مصارف خوراکی دیگری داشته باشد.

وی ادامه داد: روغن هسته انگور هم همانند کنجد، بسیار مفید است روغن کنجد و هسته انگور، روغن های بدون ترانس هستند و از آنجایی که هر دو حاوی اسید چرب امگا 6 هستند،مانع گرفتگی عروق قلبی می‌شوند و بنابراین در طولانی مدت، از بروز انواع سکته قلبی جلوگیری می‌کنند.

دکتر کیمیا‌گر در پایان گفت: در فرهنگ ما، استفاده از روغن کنجد جایگاه بیشتری دارد.



انتهای پیام/

برچسب ها: عروق ، روغن ، کنجد ، سکته
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.