به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران
تمام میوهها و سبزیجات به دلیل مواد مغذی و دارا بودن فیبر و محتوای غنی
با التهاب مزمن مبارزه میکنند؛ بنابراین تلاش کنید روزانه مقدار کافی از
این مواد غذایی مصرف کنید.
اما برخی از انواع محصولات تازه حتی
قویتر و بهتر از دیگر مواد هستند مانند سیب، انواع توتها، کلم بروکلی،
قارچ، پاپایا، آناناس و اسفناج که ضدالتهابی هستند.
چای سبز
این
نوشیدنی برای کمک به کوچک شدن دور کمر و نیز برای کاهش التهاب موثر است؛
فلاونوئیدها در این چای دارای خواص ضدالتهابی طبیعی است و ترکیب EGCG در
چای سبز به کاهش چربی بدن کمک میکند.
بادام
برخی چربیها
برای سلامت قلب مفید هستند و سطح کلسترول HDL سالم را بالا میبرند و
التهابها را کاهش میدهند؛ مانند روغن زیتون، بادام و آواکادو
ماهی
تحقیقات
نشان داده است یک رژیم غذایی با درصد بالایی از اسیدهای چرب امگا3 و درصد
کمی از اسیدهای چرب امگا6 است که با کاهش التهاب مرتبط است؛ منابع غذایی
امگا3s شامل گردو، بذرکتان و ماهی (ماهی آزاد، سالمون) میشوند.
سیر
ادویه جات، ترشی جات و برخی از جمله سیر، زردچوبه، دارچین، زنجبیل، فلفل و فلفل قرمز دارای قابلیت کاهش التهاب هستند.
آب
آب کافی در بدن به گر گرفتگی، و تخلیه سموم التهابزای بدن کمک میکند.
غلات سبوسدار
غلات
سبوسدار غنی از فیبر هستند، به کنترل انسولین در بدن کمک میکنند؛ دارای
ویتامین B بالایی هستند و موجب کاهش هورمونهای التهابی در بدن میشوند.