مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مقدار و زمان کوددهی در گلخانه ها به نوع و مرحله رشد محصول، نوع و نسبت کودهای مصرفی، نوع بستر کشت، شرایط آب و هوای داخل گلخانه ها(به ویژه دمای هوای آزاد) و مقدار آّب آبیاری بستگی دارد.

سعداله اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: زمان کوددهی محصولات گلخانه ای به قبل و بعد از کشت تقسیم می شود.

وی تشریح کرد: در کوددهی بعد از کشت، کود می تواند در هر نوبت آبیاری یا در فواصل مشخص به محیط رشد محصول اضافه می شود.

اسکندری ادامه داد: هدف از کوددهی قبل از کشت، فراهم نمودن مقدار جزیی از مواد غذایی در محیط کشت است تا محصول تازه کشت شده برای رشد سریع به اندازه کافی مواد غذایی داشته باشد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مهم ترین کودهای بعد از کشت برای کشت های گلخانه ای کودهای مایع یا قابل حل در آب هستند که در کودآبیاری مورداستفاده قرار می گیرند.

وی اظهار داشت: برای افزایش کارآیی مصرف آب و کود از آبیاری و کوددهی، روش کودآبیاری حاصل شده است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: مصرف کودها همراه با آب آبیاری در گلخانه ها ضمن افزایش کارآیی مصرف کودها راهکاری برای کاهش هزینه های تولید است.

اسکندری تاکید کرد: در گلخانه های مجهز به سیستم آبیاری قطره ای امکان مدیریت کودآبیاری وجود دارد.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: کود ، گلخانه ، تاثیرگذار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.