سرهنگ حسین رمضانی معاون امور بین الملل و حقوقی پلیس فتا ناجا در گفتگو با
خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران گفت:بهترین و مهمترین ابزار در پی جویی و مقابله لحظه ای با جرایم سایبری بین المللی همکاری های بین المللی با سایر پلیس های سایبری دنیا است که در حال حاضر پلیس سایبری ایران روابط مطلوبی در راستای راهبردهای بین المللی کشور برای پی جویی جرایم سایبر فراملی با پلیس سایبری سایر کشورهای دنیا دارد؛ به نحوی که از طریق سامانه های ایجاد شده توسط مرکز مقابله با جرایم سایبری سازمان اینترپل (IGCI) با 130 پلیس سایبری کشورهای دنیا ارتباط لحظه ای در صورت نیاز برقرار می گردد و بسیاری از پرونده های بین المللی مانند EMAIL FAKE ها از این بستر پی گیری و به نتیجه رسیده است و همچنین در عملیات های مشترک مانند پانجیا 5 ، 6 ، 7 که توسط سازمان اینترپل جهانی طراحی می گردد با حدود صد کشور، شرکت فعال، موثر و نتیجه بخش داشته ایم.
معاون امور بین الملل و حقوقی پلیس فتا ناجا ادامه داد: با توجه به اینکه یکی از راهبردهای اصلی پلیس فتا ناجا پیشگیری از جرایم سایبری است، اقدامات پیشگیری پلیس سایبری ایران در جرایم سایبری برای بسیاری از کشورها قابل توجه بوده است و پلیس فتا براساس همین توجه اقدام به راه اندازی وب سایت انگلیسی خود به آدرس www.cyber.police.ir کرد که در آن قوانین سایبری کشورها، آموزش به صورت تولید کتاب های مفید برای حفاظت از کودکان در فضای آنلاین و بارگزاری انیمیشن ها و ... پیش بینی گردیده است.
وی افزود : نهادهای رسمی دنیا که در حوزه حفاظت از کودکان در فضای آنلاین فعالیت می نمایند با ارسال پیام های مختلف پلیس سایبری ایران را برای این اقدام شایسته مورد تشویق و تقدیر قرار گرفته اند.
سرهنگ رمضانی تصریح کرد: از اهداف دیگر این وب سایت نشان دادن فعالیت های ارزشمند پلیس فتا در حوزه پیشگیری و مقابله با جرایم سایبر است.
معاون امور بین الملل و حقوقی پلیس فتا ناجا خاطر نشان کرد: این وب سایت در توسعه و تقویت روابط بین المللی این پلیس با سایر پلیس های سایبری دنیا و نهادها و سازمان های بین المللی فعال در حوزه مبارزه با جرایم سایبر نقش اساسی دارد.
انتهای پیام/