حجت الاسلام رمضانعلی معتمدی،در حاشیه همایش تکریم خادمان و فعالان قرآنی طرح ملی تلاوت نور در کاشان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان،اظهار داشت: از حدود پنج هزار مسجد استان اصفهان بالغ بر سه هزار مسجد مجری طرح تلاوت روزانه قرآن کریم است.
وی گفت: از این تعداد بیش از یک هزار و 600مسجد دارای کانون فرهنگی هنری بوده و از میان این کانون ها تعداد 90 کانون در قالب خانه های نور به طور ویژه فعالیت های قرآنی دارند.
به گفته وی، محدودیتی که در حال حاضربرای اجرای این طرح وجود دارد چاپ قرآن از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است .
رئیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان، اقدام وزارتخانه مبنی بر چاپ قرآن و توزیع آن در مساجد را تاکید کرد و گفت: با این اقدام وزارتخانه این طرح فراگیر قرآنی به صورت سراسری با حداقل هزینه اجرا می شود.
حجت الاسلام معتمدی اذعان داشت: بعضی از مساجد در اجرای طرح ملی تلاوت نور پس از نماز مغرب و عشا به صد جلد قرآن نیاز دارد.
وی، با اشاره به اینکه مساجد استان اصفهان برای اجرای این طرح به 40 هزار جلد قرآن نیازمند است افزود: تامین این تعداد قرآن علاوه بر کمک وزارتخانه نیازمند حمایت مالی و مشارکت خیرین و بانیان نیکوکار است.
این مسوول، از اجرای طرح تفسیر روزانه قرآن کریم در مساجد استان اصفهان خبر داد و گفت: این طرح پیوست طرح تلاوت نور برنامه ریزی شده تا یک آیه از یک صفحه ای که در طرح تلاوت نور خوانده می شود تفسیر شود.
حجت الاسلام معتمدی تصریح کرد: تشکیل گروه علمی اجرای طرح تفسیر روزانه قرآن کریم را یادآور شد و افزود: محتوای این تفسیر از تفاسیر موجود توسط ستاد عالی مساجد تهیه شده و در اختیار ائمه جماعات قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: این طرح در راستای ترویج فرهنگ تفسیر قرآن و افزایش جلسات تفسیر در سطح استان اجرا می شود.
به گفته وی، 4 همایش تکریم خادمان قرآنی در سطح استان اصفهان از جمله در شهرهای اصفهان، کاشان، فریدن و لنجان برگزارشده است.
رئیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان، به شرکت یک هزار و 200 نفر از خادمان قرآنی در این 4 همایش اشاره کرد و گفت: 220 نفر از این تعداد تجلیل شدند که یک سوم آنها خواهران بودند.
حجت الاسلام معتمدی، ضمن تاکید بر کلام مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن افزود: مساجد در اجرای طرح ملی تلاوت نور یکی از بسترهای تحقق کلام مقام عظمای ولایت مبنی بر تحقق این تعدادحافظ قرآنی است.
وی، ظرفیت مساجد را پایه و اساس تلاوت و حفظ قرآن تاکید کرد و گفت: در صورتیکه بتوان این 10 میلیون حافظ قرآن را تربیت کرد یکی از ظرفیت های مسجد استفاده شده است.
به گفته وی،کانون های فرهنگی هنری مساجد نیز بستری بستری مناسب برای تحقق این ظرفیت است.
این مسوول تقویت طرح ملی تلاوت نور در مساجد و برنامه
ریزی مناسب برای این طرح را موجبات جذب خانواده ها و بستر سازی مناسب برای حضور
نوجوانان و جوانان برای این فعالیت ها برشمرد.
انتهای پیام/ب