رفتار عجیب یک همسایه با محصولات ایرانی!، دردسرهاي پلاک قرمزهاي فرسوده براي برخي دستگاهها، تأیید آلوده بودن بنزین پتروشیمی در دادگاه، دستور درباره مستاجران خانه‌هاي دولتي و ... از جمله مهمترین اخبار ویژه روزنامه های امروز است.

مجله شبانه باشگاه خبرنگاران؛

*کیهان


دوئل وکیل‌الدوله‌ها با هیئت رئیسه فراکسیون رهروان

ابراهیم نکو از حامیان تشکیل فراکسیون موسوم به اعتدال از یک سو اعلام کرد این فراکسیون روز یکشنبه (دیروز) تشکیل می‌شود و از طرف دیگر به برخی سایت‌ها گفته که فراکسیون اعتدال نیمه دوم سال اعلام موجودیت خواهد کرد. با این حال علی مطهری ادعای مذکور را فرصت‌طلبی سیاسی خوانده و رد کرده است.

گفته می‌شود مطهری، محجوب، پزشکیان، پیرموذن، نکو و چند نفر دیگر از حامیان تشکیل فراکسیون حامی دولت هستند.

کاظم جلالی رئیس فراکسیون رهروان ولایت روز یکشنبه درباره تشکیل فراکسیون جدید گفته بود: اگر نمایندگان واقعا علاقه‌مند هستند که فراکسیونی تشکیل دهند ما هیچ‌گاه مخالفت نکرده‌ایم اما آیا مشکل تعامل دولت و مجلس با تشکیل فراکسیون دیگر حل می‌شود؟ بنابراین انتظار نداریم که کسی بر روی سر ما منت بگذارد. ما این منت‌گذاری‌ها و برخی تهدیدهایی که می‌شود را قبول نداریم.

جلالی یادآور شد: البته همه گفت‌وگوها را دو نفر از همکاران ما انجام می‌دهند که مورد توجه رسانه‌ها هم هستند. شما نفر سوم را خیلی در آن دایره نمی‌بینید و فکر می‌کنید بر اساس تحلیل قبلی که بنده هم گفتم ما با دریافت شرایط داخلی و خارجی کشور به دنبال حمایت از دولت هستیم. اینکه برخی از دولتی‌ها و برخی از نمایندگان هم بر سر ما به خاطر عدم تشکیل فراکسیون جدید منت بگذارند بی‌انصافی است و اگر فکر می‌کنند که مشکل تعامل دولت و مجلس با تشکیل یک فراکسیون جدید چند نفره حل می‌شود هیچ ایرادی ندارد.

در همین حال ابراهیم نکو در مصاحبه با «دانا» اظهار داشت: بعد از تشکیل دولت یازدهم فراکسیون اعتدال به دو دسته تقسیم شد؛ عده‌ای از نمایندگان فراکسیونی به نام صدای ملت را مطرح کردند به رهبری علی مطهری و گروه دیگری که ما بودیم فراکسیون اعتدال را دنبال کردند.
نکو گفت: انتقادی که به فراکسیون صدای ملت وجود داشت این بود که مجلس خودش صدای ملت است، اگر بخواهد یک فراکسیونی تشکیل شود با عنوان صدای ملت، این بازخورد را در جامعه به وجود می‌آورد که در مجلس صدای ملت وجود ندارد لذا سیاسی بودن این فراکسیون کاملا مشخص است یعنی قرمز پررنگ، ما دوستانی که قصد تشکیل این فراکسیون را داشتند توجیه کردیم؛ دوستان بالاخره قانع شدند که فقط یک فراکسیون بماند و آن هم فراکسیون اعتدال باشد.

وی در پاسخ این سؤال که نظر دولت درباره تشکیل فراکسیون اعتدال چیست، اظهار داشت: دولت به تشکیل فراکسیون اعتدال راغب است و این را می‌شود در روزنامه‌ها از طرف مفسرین سیاسی نزدیک به دولت دید.

وی در خصوص زمان اعلام موجودیت فراکسیون اعتدال گفت: زمان اعلام موجودیت فراکسیون اوایل نیمه دوم سال جاری خواهد بود چرا که فکر می‌کنیم فراکسیون باید به پختگی لازم برسد و حداقل با 100 نفر عضو اعلام موجودیت می‌کنیم.

اما علی مطهری خبر تشکیل فراکسیون جدید رارد کرد و آن را فرصت‌طلبی سیاسی خواند.

وی با رد خبر تشکیل فراکسیونی جدید در مجلس شورای اسلامی توسط وی و چند نماینده دیگر عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان مجلس، گفت: انتشار این خبر با هدف صورت گرفته و یک نوع فرصت‌طلبی سیاسی است.

به گزارش «خانه ملت»، علی مطهری با اشاره به انتشار خبری مبنی بر تشکیل فراکسیون اعتدال از جانب وی و چند تن دیگر از نمایندگان مجلس با رد این خبر اظهار کرد: هیچ نماینده‌ای مصاحبه‌ای درباره این فراکسیون نداشته و موضوع تشکیل فراکسیون جدید در مجلس مربوط به چند ماه پیش است و بحث امروز نیست.

وی ادامه داد: صحبتی هم که مطرح بوده تحت عنوان فراکسیون «صدای ملت» بوده است نه «اعتدال» که شائبه دولتی بودن داشته باشد. به هرحال این موضوع، موضوع جدیدی نیست و هم‌اکنون برای ما مطرح نیست.

وی گفت: موضوع تشکیل فراکسیون جدید مربوط به گذشته است که البته چون ملاحظاتی داشتیم این موضوع مسکوت ماند و همچنان در همان شرایط قبل هستیم و مسئله جدیدی پیش نیامده است. قطعاً در صورت رسیدن به تصمیم، با افراد مختلف خصوصاً جناب آقای لاریجانی مشورت می‌کنیم.

تحریک دولت به لجاجت در پوشش صلابت

یک عضو فراکسیون افراطیون در مجلس ششم مدعی شد مجلس با استیضاح وزیر علوم نشان داد اهل تعامل نیست.

علی تاجرنیا که برخی همقطاران وی هم‌اکنون متواری‌اند و در اروپا و آمریکا پناهندگی گرفته‌اند با دعوت دولت به رادیکالیسم گفت: متاسفانه مخالفان استیضاح آن گونه که باید و شاید از اطلاعات لازم یا برخوردار نبودند یا برنامه‌شان این نبود که انجام دهند. متاسفانه مجلس چه در حوزه رای اعتماد به نمایندگان و چه بعد از آن در پرسش‌هایی که از وزرا داشته یا بیانیه‌هایی که علیه دولت داده شده یا استیضاحی که صورت گرفته نشان داده در مجموع مجلس اهل تعامل نیست.

به گزارش سایت پویش وابسته به حزب کار وی افزود: دریافت دولت از مجموعه جریان اصولگرایی که یکی از نمادهای آن مجلس است ارزیابی درستی است اما اشکالی که وجود دارد این است که مجموعه دولت و آقای رئیس‌جمهور برخی مواقع به جای این که بخواهند در ادبیاتشان تند شوند و صحبت‌هایی کنند که بعضا نسبت به آنها اعتراضاتی صورت بگیرد باید در حوزه عملکردی صلابت جدی نشان دهند.

تاجرنیا افزود: آن همدلی و هم‌رایی که بایستی در بدنه دولت باشد وجود ندارد و این آفتی برای دولت است و همین امر باعث می‌شود در چنین مواجهه‌هایی آن طور که باید و شاید تمام انرژی دولت و سیستم اجرایی به دنبال این موضوع نباشند.

یادآور می‌شود طیف تندروها در مجلس ششم با دمیدن در سناریوهایی نظیر حاکمیت دوگانه، استعفا و خروج از حاکمیت و خیز ناکام برای تعطیلی انتخابات نقش پررنگی در ناکارآمدی‌های دوره اصلاحات داشتند و اکنون در صددند ورشکستگی به تقصیر در فتنه‌گری سال 88 را از طریق تحریک دولت به رادیکالیسم جبران کنند.

آقای زیباکلام شما که می‌دانید چرا می‌پرسید؟!

داریوش سجادی پاسخ زیبا کلام درباره علت سقوط دولت مصدق را با استفاده از ادبیات خود زیبا کلام داد.

سجادی که سابقا با نشریات اصلاح‌طلب همکاری داشته در وبلاگ خود می‌نویسد: «دکتر صادق زیباکلام به مناسبت سالگرد کودتای 28مرداد مقاله‌ای در روزنامه شرق نوشته و در انتها پرسیده: «واقعیت امر آن است که کودتا به این صورت نبود که صبح ایرانیان از خواب بیدار شوند و مشاهده کنند که ارتش، مراکز حساس را گرفته و کودتا شده، خیر، کودتا صرفا از ساعت هفت الی هشت صبح شروع شد و چندصد نفر بیشتر نبودند... و تا نزدیک به 12ظهر بالغ بر چندین هزار نفر شده بودند و آن هزاران نفر بودند که در حقیقت عمل کودتا را انجام دادند. سوالی که ما هیچ‌وقت نخواسته‌ایم ظرف این 63سالی که از کودتا می‌گذرد، به آن پاسخ دهیم آن است که طرفداران دکتر مصدق در فاصله هشت صبح تا 12ظهر که عملا دولت او سقوط کرد، کجا بودند.

سجادی در پاسخ می‌نویسد: جناب آقای دکتر- وقتی چندی پیش خودتان در یکی از سخنرانی‌های خود اعتراف کردید، «وقتی حسین‌ الله‌کرم و امثال ایشان گشاده رویانه برای دفاع از دین و میهن و ناموس کشور به ارتفاعات بازی دراز عزیمت کردند هم زمان من برای ادامه تحصیل عازم لندن شدم.»

وی ادامه می‌دهد: اکنون نیز لااقل شما نباید چنین پرسشی را مطرح فرمائيد و بپذیرید بعد از آشکار شدن بی‌التفاتی مصدق با بدنه مذهبی جامعه، مذهبیون که تکلیف خود را می‌دانستند و مهم آن بود که سکولارهای حامی مصدق در ظهر کودتا همان جائي رفتند که سال‌ها بعد سکولارهای دوران جنگ رفتند!... کنج عافیت!!

به تعریف خارجی‌ها دل‌خوش نکنید!

تفسیر قانون اساسی درباره مسئولیت رئیس‌جمهور در اجرای قانون اساسی مشخص است و روحانی نباید اشتباه خاتمی و احمدی‌نژاد را تکرار کند.

سایت الف با اشاره به اظهارات اخیر روحانی در اردبیل نوشت: موضوع قدیمی و تکراری «مجری بودن قانون اساسی» مجددا در این دولت هم کلید خورد.

در دولت‌های آقایان خاتمی و احمدی‌نژاد هم این اصل قانون اساسی که رئیس‌جمهور مجری قانون اساسی است، بسیار پیگیری شد و حتی گروهی برای این موضوع نیز توسط روسای جمهور تشکیل شد. کار به جایی رسید که روسای جمهوری قبل به قوه قضائیه و شورای نگهبان نیز تذکر قانون اساسی دادند!

الف می‌افزاید: علی‌رغم این که نظر تفسیری شورای نگهبان قانون اساسی نیز استعلام شد و آن شورا تفسیر این اصل را منحصر به رعایت اصول قانون اساسی در قوه مجریه توسط رئیس‌جمهور دانستند، اما این غائله ختم نشد. گویا روسای جمهور برای نمایش نوعی «بسته بودن دست‌هایشان» و «مظلومیت دولت»، نیاز به تمسک به این اصل قانون اساسی و تکرار تفسیر به رای آن دارند. به هر حال بار دیگر شاهد  تکرار نمایش‌های شانزده سال گذشته خواهیم بود.

این سایت در ادامه به انتقاد روحانی از صدا و سیما پرداخت و نوشت: بدون شک، حجم انتقادات روسای جمهور قبل در یک سال اول مسئولیت‌شان از صدا و سیما، به اندازه این یک سال مسئولیت آقای دکتر روحانی نبوده است. آنها هم مستمرا از صدا و سیما به دلیل عدم پوشش فعالیت‌های دولت انتقاد می‌کردند. اما حداقل در یک سال اول خویشتن‌داری بیشتری نشان می‌دادند. آقای دکتر روحانی از همان روز اول، لبه تیغ انتقادات خود در جلسات خصوصی و عمومی را متوجه صدا و سیما و شخص رئیس آن نمودند که اوج آن در اظهارات سفر به اردبیل بود و صریحا صدا و سیما را به نقض قانون اساسی هم متهم نمودند.

الف با اشاره به این فراز از سخنان رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه «چرا سازمان‌های بین‌المللی پول و بانک جهانی و رسانه‌های خارجی اعلام می‌کنند که چنین کاری (اقدامات دولت) در طول تاریخ ملت‌ها بی‌سابقه بوده ولی صدا و سیمای کشورمان همچنان کاری انجام نمی‌دهد» می‌نویسد: آقای دکتر روحانی بسیار باتجربه‌تر از این هستند که بخواهیم دلیل تعاریف «رسانه‌های خارجی» از دولت را از ایشان سئوال کنیم. آیا رسانه‌های خارجی و صندوق بین‌المللی پول از پیشرفت‌های نظام جمهوری اسلامی خشنود می‌شوند و آن را تبلیغ می‌نمایند؟ و آیا بعکس از پس‌رفت‌های آن غمگین و نگران می‌شوند؟ اهداف آنها از تعریف و تمجید‌ها از این دولت به دلیل اقدامات مثبت دولت است و یا اهداف دیگری دارند.

خوب است ایشان درباره اهداف رسانه‌های خارجی را که بر سر صدا و سیمای جمهوری اسلامی کوبیده می‌شود هم توضیحاتی بفرمایند. نمی‌خواهم به جمله معروف امام راحل اشاره کنم که هر گاه غربی‌ها از ما تعریف کردند باید به خودمان شک کنیم اما بدون تردید تعریف و انتقادات رسانه‌های غربی از پیشرفت‌های نظام با اهداف خاص سیاسی از قبیل ایجاد حاکمیت دوگانه در کشور صورت می‌گیرد که ذکاوت و تجربه دکتر روحانی به خوبی آن را درک می‌کند.

وزارت صنعت به اسم آزادسازی قیمت‌ها را رها می‌کند؟!

در حالی که آخرین گزارش‌های بانک مرکزی در رابطه با تغییر قیمت کالاها، از افزایش حداقل 5 گروه کالایی خبر می‌دهد؛ به این معنا که قیمت لبنیات، حبوبات، سبزی‌های تازه، گوشت قرمز، گوشت مرغ، قندو شکر و چای در مردادماه سال جاری نسبت به ماه گذشته، گران‌تر شده است اما گویا دولت تصمیم بر این گرفته تا قیمت‌گذاری‌های دولتی را تا پایان سال ساماندهی کرده و به سمت حذف دخالت دولت در قیمت‌گذاری پیش‌رود.

به گزارش «شفاف» در حال حاضر گزارش‌های رسمی نشان می‌دهد نرخ لبنیات، تخم‌مرغ، گوشت قرمز و قند و شکر در هفته منتهی به 10 مرداد سال جاری نسبت به هفته پایانی تیر به ترتیب 1/3 درصد، 0/8 درصد، 5/7 درصد و 0/4 درصد گران‌تر شده است، ضمن اینکه در گروه لبنیات قیمت ماست غیرپاستوریزه 0/7 درصد و پنیر پاستوریزه 5/7 درصد و قیمت تخم‌مرغ نیز 0/8 درصد افزایش یافته است. این گرانی‌ها در حالی رخ داده که بخشنامه دولت برای تثبیت قیمت‌ها تا پایان خردادماه سال جاری زمان داشت و همین امر از چراغ سبز سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان بیشتر رونمایی می‌کند.

در این میان، بخشنامه تثبیت قیمت برخی کالاها به خصوص در 8 گروه صنعتی در حالی تا پایان خردادماه سال جاری مهلت داشت که دولت دلیل این اقدام خود را کنترل بازار به منظور اجرای بدون تنش فاز دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها در بازار کالاهای اساسی، حساس و ضروری مورد نیاز مردم عنوان می‌کرد اما مهلت که تمام شد، یکی یکی خبرهای افزایش قیمت کالاها به گوش رسید، در مرحله اول قیمت شیر بود که افزایش یافت، پس از آن نوبت به سیمان رسید و بعد از آن هم زمزمه‌های افزایش قیمت تدریجی سایر کالاهای اساسی بلند شد.

البته مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت بارها و بارها اعلام کرده‌اند که کالاهای اساسی، حساس و ضروری مورد نیاز مردم به اندازه کافی ذخیره‌سازی شده و مشکلی در بازار نیست، این در شرایطی است که زمزمه‌های حذف قیمت‌‌گذاری کالاها تا پایان سال به گوش می‌رسد و آن‌گونه که خسروتاج معاون وزیر صنعت، می‌گوید قرار است قیمت‌گذاری دولتی کالاها به تدریج حذف شود.

شفاف نوشت: هرچند تصمیم وزیر صنعت در شرایطی که ابزار قانونی خوبی برای کنترل قیمت‌ها و جلوگیری از روند افزایش گاه و بی‌گاه نرخ کالاهای اساسی به نفع اقتصاد کشور است اما در حال حاضر، همین تجربه چند ماهه چه در خصوص نرخ خودرو و چه سایر کالاهای اساسی مانند شیر و لبنیات نشان داده در صورت عدم دخالت مستقیم دولت هنوز هم قیمت‌ها روی گرانی دارند و در مسیر گرانی گام برمیدارند. باید منتظر ماند و دید آیا بسته اقتصادی دولت برای این مشکل راه‌حلی اندیشیده است یا خیر؟

*خراسان

دردسرهاي پلاک قرمزهاي فرسوده براي برخي دستگاهها

بر اساس بررسي هاي يک نهاد مسئول، مشخص شده علي رغم آنکه تعدادي از دستگاههاي اجرايي از سال 1389 اقدام به دريافت مجوز اسقاط خودروهاي فرسوده دولتي کرده و در ازاي بخشي از آن نيز مجوز خريد خودروهاي جديد را کسب کرده اند اما هنوز بخش قابل توجهي از اين خودروها اسقاط نشده و ظاهرا در اختيار اين دستگاهها براي تداوم استفاده قرار دارد که اين موضوع ضمن آنکه از نظر قانوني داراي مشکلاتي است، از نظر زيست محيطي نيز واجد مضرات فراواني خواهد بود.

دستور ويژه رييس جمهور درباره بي آبي يک شهر کوچک

پس از گزارش مطرح شده در جلسه هيئت دولت درباره يک شهر کوچک در مرکز کشور که با کم آبي شديد روبرو بوده و مردم آن در طول شبانه روز ساعات زيادي را بدون آب سپري مي کنند، مقرر شده با تاکيد ويژه رييس جمهور کشورمان مبلغ 20 ميليارد ريال به صورت تملک دارايي سرمايه اي از محل منابع قانون تشکيل سازمان مديريت بحران کشور در اختيار استانداري اين منطقه قرار بگيرد تا اين مشکل سريع تر رفع شود.

*ایران

رمز گشایی از اظهارات آیت‌الله مصباح یزدی

سخنگوی جبهه پایداری گفت که منظور آیت‌الله مصباح یزدی از این که برخی دین خود را از انگلیس می‌گیرند، حسن روحانی نبوده است. به گزارش رجا نیوز مصباح یزدی دوازدهم خرداد ماه در جمع اعضای کاروان پیاده راهی حرم امام خمینی(ره) گفته بود: «برخی از افراد عمامه به سر که دارای مسئولیت هستند، در واکنش به اجتماع مردم در خصوص بدحجابی و نگرانی علما از وضع دین و فرهنگ و تجمع روحانیت در فیضیه، آن‌ها را کسانی معرفی می‌کنند که اسلام را نشناخته‌اند و آن‌ها را متهم به توهم می‌کنند. باید از وی پرسید مگر خود تو دینت را از کجا یاد گرفته‌ای؟ از فیضیه یا از انگلستان؟»

مطهری : تندروها از خارج مجلس خط می گیرند

علی مطهری در سرمقاله دیروز روزنامه شرق تندروهای مجلس را تشکیلاتی با برنامه خواند که از محافلی خارج از مجلس خط می گیرند به گفته وی راهکار مواجه با آنها این است که نمایندگان معتدل که تعدادشان کم نیست انسجام بیشتری داشته باشند و به آنها فرصت عرض  اندام ندهند مطهری نوشته است که تضعیف علی لاریجانی رئیس مجلس یک هدف کلی برای نمایندگان تندرو است که به هر بهانه ای حمله ای را تدارک می بیند. وی همچنین در گفت و گو با خانه ملت  انتشار خبری مبنی بر تشکیل فراکسیون اعتدال از جانب وی و چند تن دیگر از نمایندگان مجلس را  رد کرد و گفت: انتشار این خبر یک نوع فرصت طلبی سیاسی است.

300 پرونده تخلف اثبات شده در دولت قبل

رئیس هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری دولت گذشته (زیر نظر نهاد ریاست جمهوری) از بررسی حدود 700 پرونده مربوط به دولت احمدی‌نژاد در این هیأت خبر داد. محمد اشرفی اصفهانی به ایسنا گفت: با پرونده‌هایی که ما بررسی می‌کنیم در جریان قرار می‌گیریم که چه سوءاستفاده‌هایی انجام شده و چه پول‌هایی به نام خانواده‌هایشان ثبت شده تا از خودشان اثری به جا نگذارند. به گفته وی «با بررسی‌های انجام شده به بیش از 50 درصد پرونده‌ها برائت داده شده و تخلفات حدود 40 درصد پرونده‌ها نیز مشخص و توبیخ و محرومیت از مشاغل دولتی برای متخلفین در نظر گرفته شده است

ادعای شنود در دادگاه مهدی هاشمی

وکیل مدافع مهدی هاشمی با تأکید بر احتمال «شنود» در دادگاه غیر علنی موکلش از دادستان خواست با توجه به اینکه انتشار محتوای جلسه غیرعلنی دادگاه جرم عمومی است، این موضوع را پیگیری کند. به گزارش ایسنا، سید محمود علیزاده طباطبایی در پایان پنجمین جلسه رسیدگی به اتهامات مهدی هاشمی گفت: ما در این جلسه به مسأله شنود اعتراض داشتیم. مطالب جلسه غیرعلنی دادگاه در هفته‌نامه 9 دی منتشر شده است و به همین خاطر ما اعلام جرم کردیم. سیدوحید ابوالمعالی دیگر وکیل هاشمی هم گفت: ما از رسانه‌هایی که اقدام به این امر کرده‌اند شکایت می‌کنیم. وی همچنین از نحوه پوشش اخبار مربوط به دادگاه مهدی هاشمی توسط صداوسیما انتقاد کرد.

تأیید آلوده بودن بنزین پتروشیمی در دادگاه

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان محیط زیست و مجلس شورای اسلامی با ارسال گزارش‌های جداگانه به شعبه 15 دادسرای کارکنان دولت، به صورت رسمی در پرونده شکایت از وزیر اسبق نفت اظهارنظر کردند. به گزارش ایرنا، مصطفی ترک همدانی وکیل دادگستری و شاکی وزیر اسبق نفت افزود: وزارت بهداشت و سازمان محیط زیست در گزارش‌های خود آلودگی بنزین تولید پتروشیمی زمان وزیر اسبق نفت را تأیید کردند. وزیر اسبق نفت نیز در اعتراض به اقدام این سه وکیل دادگستری، از آنان به اتهام نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی به رئیس قوه قضائیه شکایت کرده است. تحقیقات در خصوص موارد مطرح شده در شکایت سه حقوقدان از سوی بازپرس دادسرا ادامه دارد.

*آرمان


آمادگی برای پیگیری قتل دستفروش تهرانی

شنیده شد که سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: درصورتی که پرونده قتل دستفروش تهرانی به کمیسیون ارجاع شود آن را پیگیری می‌کنیم. مصطفی افضلی‌فرد درباره پیگیری پرونده قتل دستفروش تهرانی در کمیسیون متبوعش که گفته شد توسط مأموران شهرداری کشته شده است، افزود: تا به‌حال گزارشی در این زمینه به کمیسیون ارائه نشده است اما اگر از ابتدا درباره کشته شدن این دستفروش به کمیسیون اصل 90 شکایت شود به آن رسیدگی می‌کنیم. وی اظهار کرد: اگر قبل از اینکه به کمیسیون گزارشی ارائه شود در محاکم قضایی آن را رسیدگی کنند ما منتظر نظر قضایی هستیم. درصورت ورود کمیسیون به این پرونده از متولیان، دست‌اندرکاران و شاکیان و تمام کسانی که در این قضیه دخیل هستند، دعوت می‌کنیم تا توضیحات لازم را به کمیسیون اصل 90 ارائه و نهایتا کمیسیون در این زمینه نظر خود را اعلام خواهد کرد.
 
رفتار عجیب یک همسایه با محصولات ایرانی!

شنیده شد که یک روزنامه از رفتار عجیب یک کشور همسایه با محصولات صادراتی ایران خبر داد. خراسان نوشت؛ بر اساس گزارش دستگاه‌های مسئول به مدیران ارشد اجرایی، یکی از کشورهای همسایه که مبادلات فراوان تجاری نیز با ایران دارد، طی روزهای اخیر با صدور بخشنامه‌ای جدید بدون آنکه مسئولان کشورمان را از تصمیم جدید خود آگاه کند اقدام به ممانعت از ورود بسیاری از کامیون‌های ایرانی به بهانه نداشتن نوعی پلمب خاص یا استفاده از انواع خاص کامیون کرده است؛ درحالی که این کامیون‌ها حاوی محموله‌هایی چون شیشه، پروفیل و مصنوعات فلزی هستند که در این نوع محموله‌ها از چنین پلمب‌هایی استفاده نمی‌شود.
 
افشای سفر 100 هزار دلاری مسئولان ایرانی

شنیده شد که عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس از سفر غیرضروری هیاتی پرده برداشت که در این سفر به هر یک از اعضا فقط 1500دلار پاداش داده شده است. وی اظهار کرد: در این سفر یک هفته‌‌ای به یکی از کشورها که 13 نفر از مسئولان حضور داشتند 100 هزار دلار هزینه شده است! امیر آبادی‌فراهانی ادامه داد: این موضوع را به دقت بررسی کردم و قطعا می‌گویم انجام این سفر اصلاً ضرورت نداشته است تا چنین هزینه‌های هنگفتی انجام شود.  نماینده قم تصریح کرد: اخیراً نیز هیاتی قصد انجام چنین سفری را داشت که با انجام افشاگری‌ها مانع از انجام چنین سفری شدیم.  مهم‌ترین مساله‌ای که در این سفرها باید مدنظر قرار گیرد، دستاورد سفر است. وی افزود: باید سفرهای خارجی مسئولان و نمایندگان بررسی شود که چه دستاوردی برای ملت دارد ولی متأسفانه بسیاری از سفرها تشریفاتی بوده و کاربردی نیست.
 
 ماجرای عزل 5 سفیر توسط احمدی‌نژاد

شنیده شد که محمدعلی سبحانی، سفیر سابق ایران در لبنان پرده از راز عزل سفرا در دولت قبل برداشت و گفت: جلسه‌ای بود بین برخی سفرای درگیر در مذاکرات هسته‌ای با حضور آقای احمدی‌نژاد و متکی. آقای احمدی‌نژاد سیاست‌های خودش را در این جلسه مطرح کرد، سفرای کشورهایی که درگیر بودند به‌خصوص تیم هسته‌ای نظرات خود را مطرح کردند. در این جلسه 5 سفیر دیدگاه‌های رئیس‌جمهور وقت مبنی بر نداشتن خط قرمز برای صدور قطعنامه از سوی شورای امنیت را به شدت نقد کردند و گفتند اگر چنین اتفاقی بیفتد کشور آسیب می‌بیند و قطعنامه‌های تحریم به این سادگی نیست. آنطور که من به یاد دارم امیر زمانی، صادق خرازی، محمدجواد ظریف و شمس‌الدین خارقانی، محمدحسین عادلی جزو 5سفیری بودند که در آن جلسه عزل 5سفیر حضور داشتند. من اتفاقی ردیف دوم نشسته بودم و حرف زدن آقای احمدی‌نژاد و آقای متکی را به عنوان وزیر خارجه می‌دیدم. وقتی این 5 سفیر صحبت کردند و در جریان صحبت‌های خود سیاست‌های احمدی‌نژاد را نقد کردند و هشدار دادند، آقای احمدی‌نژاد در گوش آقای متکی گفتند که این 5تا را به سرعت برگردان. زیاد طول نکشید که این 5 نفر بازگشتند».
 
دستور درباره مستاجران خانه‌هاي دولتي

شنیده شد که خراسان نوشت؛ بر اساس نامه روزهاي اخير يک نهاد نظارتي به تعدادي از دستگاه‌هاي اجرايي، از مديران دولتي خواسته شده است با توجه به ضرورت جمع‌آوري اطلاعات خانه‌هاي سازماني در اختيار کارمندان و مديران اين دستگاه‌ها، نسبت به ارسال ليستي شامل تعداد منازل مسکوني سازماني به تفکيک استان‌ها، تعداد خانه فروخته شده بر اساس بخشنامه‌هاي دولت قبل و مشخص کردن ساکنان اين خانه‌ها که بين 5 تا 8 سال و بيش از 8 سال است در اين منازل سکونت دارند در اسرع وقت اقدام کنند.
 
پیام حزب منحله بعث به روحانی و اوباما

شنیده شد که حزب منحله بعث عربی سوسیالیست عراق در پیام‌هایی جداگانه به رئیسان‌جمهوری ایران و آمریکا از آنها خواست با هدف بازگشت ثبات به عراق با یکدیگر مذاکره کنند. باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری صوت الجالیه العراقیه: حزب منحله بعث عربی سوسیالیست عراق در پیام‌هایی جداگانه خطاب به «حسن روحانی» رئیس‌جمهوری ایران و «باراک اوباما» رئیس‌جمهوری آمریکا از رئیسان‌جمهوری دو کشور خواست تا با هدف بازگشت ثبات به عراق تهران و واشنگتن با یکدیگر مذاکره کنند.
 
بازداشت راس شبکه هرمی«کیونت» در گیلان

شنیده شد که رئیس‌پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی گیلان از دستگیری سرکرده شرکت هرمی کیونت (QNet) در این استان خبر داد. سرهنگ مهرداد مهرگان اظهار کرد: در پی گزارشات مردمی مبنی بر اینکه فردی 25ساله اهل و ساکن مازندران، شبکه هرمی تشکیل داده و زیرشاخه‌های خود را در سطح وسیعی در کشور توسعه داده، رسیدگی به این موضوع در دستور کار پلیس امنیت عمومی قرار گرفت. وی ادامه داد: ماموران اداره عملیات، با تحقیقات پلیسی ضمن اطمینان از صحت موضوع، اطلاع یافتند که متهم سرکرده شبکه هرمی کیونت است و قصد دارد از استان گیلان خارج شود. رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی گیلان افزود: کارشناسان اداره عملیات این پلیس با تشکیل تیم ویژه‌ای پس از ساعت‌ها تعقیب و مراقبت و کنترل نامحسوس راه‌های مواصلاتی استان و چهره زنی سرشبکه شرکت‌های هرمی، سرانجام او را در پایانه مسافربری شناسایی و دستگیر کردند.
 
داعش تنها يک پرواز تا آمريکا فاصله دارد

شنیده شد که رئيس کميسيون اطلاعات مجلس نمايندگان آمريکا در خصوص شبه‌نظاميان تروريست داعش گفت: آن‌ها تنها يک بليط هواپيما با سواحل آمريکا فاصله دارند و تروريست‌هايي که پاسپورت اروپايي دارند، مي‌توانند بدون رواديد به آمريکا برسند. به گزارش بي‌بي‌سي، مايک راجرز، رئيس کميسيون اطلاعات مجلس نمايندگان آمريکا در مصاحبه با شبکه خبري ان‌بي‌سي گفت: تهديد داعش براي آمريکا بسيار جدي و واقعي است. ما شاهد رفتارهاي کاملا وحشيانه‌اي بوده‌ايم و مشکل اينجاست که پس از دو سال اين تهديد کاسته نشده است و اين مساله مردم زيادي از انگليس و اروپا و حتي آمريکا را به درگيري‌ها کشانده و خيلي‌ها براي جنگيدن به آن‌ها پيوسته‌اند. اين افراد به اين قضيه به چشم ايدئولوژي پيروز و استراتژي پيروز مي‌نگرند و مي‌خواهند که بخشي از آن باشند و همين امر آن‌ را خطرناک مي‌کند. آن‌ها تنها يک بليط با سواحل آمريکا فاصله دارند.

*قدس


پهپاد داعش هم آمد!

مسیرآنلاین: داعش با انتشار ویدئویی ادعا کرد، پیش از حمله به تیپ 93 عین عیسی در ریف رقه شمالی، با هواپیمای بدون سرنشین شناسایی، کاملاً از این منطقه نظامی عکسبرداری کرده است.

هرینه عجیب سفر یک هیأت داخلی

باشگاه خبرنگاران: احمد امیر‌آبادی‌فراهانی، عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس از سفر غیرضروری هیأتی پرده برداشت که در این سفر به هر یک از اعضا 150 هزار دلار پاداش داده شده است.

علت سفر امیر عبداللهیان به عربستان

ایرنا: معاون عربی و آفریقای وزیر خارجه روز گذشته عازم عربستان سعودی شد. حسین امیرعبداللهیان قرار است در دیدار با سعود الفیصل وزیر خارجه عربستان سعودی درباره مسایل مورد اهتمام و علاقه دو کشور، بحث و تبادل نظر کند.

80حلقه چاه برای حل بحران در تهران

ایسنا: خسرو ارتقایی، مدیر عامل آب منطقه‌ای تهران از حفر 80 حلقه چاه برای کمک به تأمین آب تهران خبر داد.

حمله اراذل به طلبه آمر به معروف

جهان: یک طلبه جوان 22 ساله به نام ابوالحسن محمد زاده توسط اراذل و اوباش به دلیل انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

مبدأ حرکت پهپاد صهیونیستی رصد شود

فرهنگ نیوز: علاءالدین بروجردی، نماینده مجلس گفت: مبدأ حرکت پهپاد صهیونیستی باید رصد شود، این احتمال وجود دارد که از کشورهای منطقه باشد که در این‌صورت باید یک پیگیری حقوقی جدی انجام دهیم.

واکنش روحانی به یک خبر

مهر: عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور در جلسه شورای اداری استان قم گفت: یک روز خبر آوردند که امکان سقوط شهرهای کربلا و نجف وجود دارد، رئیس جمهور در آن جلسه گفت، این شهرها خط قرمز ماست و اگر قرار باشد چنین اتفاقی بیفتد، هیچ محدودیتی در عملیات وجود نخواهد داشت.

تولید لباس زنانه داعش!

العالم: شباهت نام محصولات جدید یک شرکت تولید لباس در انگلیس با نام گروه تروریستی داعش، دردسرهایی را برای این شرکت ایجاد کرده است.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار