پس از آبیاری زمین ، زمین شخم زده ،کرت بندی ومسطح سازی می شود وبا ایجاد شیارهایی بوسیله گاو آهن یا نشاء دستی پیاز زعفران در داخل شیار هایی به صورت ردیفی قرار می گیرد.
درکاشت زعفران معمولا از کارگران زیادی استفاده می شود تا در زمان کمتری بتوانند این کار را با سهولت انجام دهند .
پس از قرارگرفتن پیاز در داخل شیار های ایجاد شده ،زمین دوباره مسطح وآماده کود دهی وآبیاری برای مراحل بعدی می شود. با سبز شدن پیاز ها وبیرون آمدن سر پیاز از زمین گل دهی آن در آبان ماه آغاز می شود.
برداشت گل در سال اول معمولا میزان آن کم است ،درسال سوم وچهارم بیشتر می شود و زمین زعفران تا خرداد ماه حدود 5 بار آبیاری واز علف های هرز پاکسازی می شود تا برای سال زراعی آینده در مهر ماه آماده شود.
زمین زعفران از خرداد ماه تا اواسط مهر هر سال بصورت خشک وبدون علف می ماند اما پس از آبیاری سالانه در مهر ماه دوباره سبز وگل دهی می کند .
پیاز زعفران تا 30سال در زمین دوام دارد وهر ساله تکثیر می شود وبرداشت گل زعفران از بوته ای که از مهر ماه هر سال در زمین می روید به دست می آید.
انتهای پیام//ز