مصرف آهن برای خون سازی و عملکرد صحیح سلول‌ها ضروری است اما زیاده روی در مصرف برخی از مواد غذایی موجب از دست دادن حافظه می شود.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، محققان آمریکایی معتقدند مصرف زیاد گوشت قرمز می‌تواند خطر بیماری آلزایمر را به دلیل افزایش آهن در مغز بالا ببرد. بررسی بر روی بیماران مبتلا به آلزایمر حاکی از آن است که آهن در بخش‌هایی از مغز انباشته می‌شود که در مراحل اولیه این بیماری آسیب دیده‌اند.

محققان همچنین با بررسی اسکن‌های مغزی دریافتند میزان آهن دریافتی بدن با تخریب بافت مغزی در بیماران آلزایمری ارتباط دارد.

اگرچه نتایج این مطالعه نقش آهن را در بروز این بیماری اثبات نمی‌کند اما محققان معتقدند نتایج این مطالعه نشان می دهد که مصرف آهن ممکن است به تشدید آلزایمر کمک کند.
 
مصرف آهن برای خون سازی و عملکرد صحیح سلول‌ها ضروری است اما مصرف زیاد آن می‌تواند خطرناک باشد. به گفته محققان بیشترین میزان تجمع آهن در مغز در سلول‌هایی دیده می‌شود که غلاف میلین را تولید می‌کنند و تخریب غلاف میلین‌ به از بین رفتن سلول‌های مغزی و تشدید بیماری آلزایمر منجر می‌شود.
 
تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.