وی متوسط برداشت زیتون در استان کرمانشاه را بین 1200 تا 1400 کیلوگرم در هکتار عنوان کرد و گفت: درجه حرارت بالا، ریزگردها و خشکسالی های پی در پی بر عملکرد زیتون تاثیر سوء دارند.
وی افزود: سال گذشته شهرستان قصرشیرین با تولید 900 کیلوگرم زیتون در هکتار کمترین عملکرد را داشت و بیشترین عملکرد نیز مربوط به دالاهو و به میزان 4500 کیلوگرم در هکتار بود.
اسفندیاری تعداد بهره برداران زیتون در استان را 1321 نفر دانست.
به گفته اسفندیاری زیتون تولیدی در استان کرمانشاه به دو نوع اصلی کنسروی و روغنی تقسیم می شود که برداشت نوع کنسروی آن از اواخر مرداد ماه شروع شده و تا اواخر شهریور ماه ادامه می یابد.
اسفندیاری گفت: برداشت زیتون روغنی هم از اواخر شهریور آغاز و تا نیمه آذر ادامه می یابد.
معاون مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه در هشت شهرستان استان کرمانشاه زیتون تولید می شود، این شهرستان ها را شامل شهرستان های قصر شیرین، سرپل ذهاب، گیلانغرب، دالاهو، پاوه، کرمانشاه، ثلاث باباجانی و جوانرود ذکر کرد.ن/ش