به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، اگر چه سرانه مصرف گوشت مرغ شهروندان 20 کیلوگرم وگوشت قرمز 12 کیلوگرم در سال است اما در ماه های نخست امسال هر شهروند اراکی 3 کیلوگرم گوشت قرمز و نزدیک به 4 کیلوگرم گوشت مرغ مصرف کرده است.
به گفته مسئولان دامپزشکی به دلیل گرمای هوا مصرف گوشت و سایر مواد پروتینی در نیمه دوم هر سال تقریبا 2 برابر نیمه نخست است.
برای تامین گوشت مورد نیاز مردم شهرستان اراک امسال 4 هزار و 370 تن گوشت سفید و قرمز در کشتارگاه های دام و طیور این شهرستان ذبح و تولید شده است .
به گفته سلمان نزاد رییس شبکه دامپزشکی شهرستان اراک هرگونه کشتار دام و طیور در کشتارگاه ها زیر نظر کارشناسان و بازرسان این شبکه قرار داشته و در صورت مشاهده دام و طیور مریض ضمن جلوگیری از کشتار، موارد آلوده معدوم و سوزانده می شوند.
وی افزود علاوه بر نظارت بر کشتارگاه ها ناظران و بازرسان دامپزشکی اراک از 8 هزار و 556 مرکز تولید ، عرضه و نگهداری مواد خام پروتئینی بازرسی کرده اند.
سلمان نژاد نتیجه بازرسی از فروشگاه های عرضه گوشت سفید و قرمز ،رستورانها ، غذاخوری و کبابی های داخل شهری و بین شهری ، کارگاه های بسته بندی و فروشگاه های عرضه مواد خام دامی را کشف ، ضبط و معدوم سازی 65 تن فرآورده غیر بهداشتی و برخورد با 57 متخلف بهداشت عمومی اعلام کرد.
وی اضافه کرد در پی این بازرسی ها 3 واحد متخلف از یک تا 24 ماه تعطیل و مالکان متخلف 3 واحد هم علاوه بر 63 میلیون و 610 هزار ریال جریمه نقدی به 2 تا 10 ماه حبس تعزیری محکوم شده اند.