محسن پرویز در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
محسن پرویز در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
محسن پرویز سخنگوی انجمن قلم ایران در گفتگو با خبرنگار ادبیات باشگاه خبرنگاران گفت: اگر قرار باشد که بابت انجام اموری چون اخذ شابک وجهی دریافت شود در صورت نبود مصوبه مجلس ناشران می توانند بدون اخذ شابک کتاب منتشر کنند.
وی عنوان کرد: در سال 1374 به امضای زنده یاد حبیبی، معاون اول رئیس جمهور در آن زمان موضوع اجباری بودن اخذ شناسه بینالمللی کتاب و گرفتن (فیپا) و فهرستنویسی پیش از انتشار مطرح شد که بر آن اساس صدور(فیپا) بر عهده کتابخانه ملی و صدور(شابک) بر عهده خانه کتاب گذاشته شد.
سخنگوی انجمن قلم ایران اظهار داشت: هم اکنون با گذشت نوزده سال از مبحث اخذ اجباری شناسه بینالمللی کتاب و گرفتن (فیپا) این کار انجام می شود و وجهی از ناشران اخذ نمیشود.
پرویز بیان کرد: خانه کتاب در ازای صدور شابک هزینه های متعددی چون پرداخت حق عضویت به موسسه بینالمللی مربوطه را متحمل می شود و طی تمام 19 سال گذشته این هزینهها توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جبران شده اما اخیرا به ظاهر با توجه به مشکلات مالی خانه کتاب اخذ وجه بابت صدور شابک به عنوان یکی از راههای جبران مشکلات مالی در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه توجه به مشکلات مالی خانه کتاب الزامی بوده گفت: اخذ وجه بابت صدور شابک نیاز به مصوبه قانون مجلس شورای اسلامی دارد.
انتهای پیام/