به گزارش
خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران؛" سیدمحمدجواد هاشمینژاد" در مراسم رونمایی از مجموعه نرم افزارهای تخصصی حوادث تروریستی در ایران که صبح امروز در سازمان هنری و رسانهای اوج برگزار شد، با اشاره به اینکه جنایات تروریستی از حوادثی است که از روزهای اول انقلاب کشورمان درگیر آن بوده گفت: حوادث تروریستی در کشور ما چه در داخل و چه در خارج از کشور بینظیر است.
وی تصریح کرد: در دهه ۶۰ در کشور ما در بعضی مقاطع روزی ۱۰۰ ترور انجام میشد، البته هم اکنون اقدامات تروریستی در کشورهای دیگر هم رخ میدهد، اما در کشور ما این اقدام کاملا هدفمند انجام میشد و ترور افراد از رئیس جمهور تا پیرمرد و کودک بینظیر است.
دبیرکل کانون هابیلیان اظهار داشت: این جانیان بالفطره که مقامات یک کشور را ترور میکردند، از حمایت علنی و آشکار جهان غرب بهره میبردند و به صورت گسترده در سطح بینالمللی از آنها حمایت لجستیکی و اطلاعاتی شد.
وی ادامه داد: در مقطعی به ویژه در تحولات سیاسی دهه ۷۰ پس از آنکه آبها از آسیاب افتاد و متوجه شدند کاری از دستشان بر نمیآید، در مقطعی گروهک نفاق را در لیست گروههای تروریستی جای دادند که طی آن اتحادیه اروپا در حدود ۴ سال و آمریکا در حدود ۱۲ سال این اقدام را انجام دادند اما هیچ ثمری نداشت، چون نه اعضای آن را دستگیر کردند و نه محاکمه و به طور صرف یک کار نمایشی بود.
هاشمینژاد بیان کرد: گزارش وزارت خارجه آمریکا در سال ۱۹۹۷ تصریح کرده که گروهک نفاق رئیس جمهور، نخست وزیر، رئیس دیوان عالی و بسیاری از مردم را ترور کرده است.
وی افزود: دنیای امروز دنیای زور است و تصور نمیکنم که جنایتهایی که انجام شده از لحاظ حقوقی به نتیجه برسد، اما دلیل نمیشود که این کار را کنار بگذاریم.
دبیرکل کانون هابیلیان تصریح کرد: نزدیک به ۱۰ سال است که به بازگشایی پروندههای ترور در کشور پرداختهایم، چرا که ابعاد وسیعی دارد و به شدت مورد احتیاج کشور است، اما به دلیل دنیای یک طرفهای که غرب ساخته، تاکنون ۵۰ بار ایران از لحاظ حقوق بشر محکوم شده است.
هاشمینژاد اضافه کرد: ما در این زمینه فعالیت درستی نداشتهایم، چرا که در مورد ۱۷ هزار شهید ترور اسناد زیادی وجود دارد و ما میتوانستیم در این زمینه بیشتر فعالیت کنیم.
وی بیان کرد: در ملاقاتی که با گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد داشتم، اسناد ما وی را راضی کرد که ایران قربانی تروریسم است و این امر را اعلام کرد که ترور کشورها را از مدار قانون خارج میکند، البته اسنادی که ما ارائه کردیم، اسنادی بود که خود غربیان از جمله سازمان دیدهبان حقوق بشر ارائه داده شده بود و وی هم در یکی از بندهای گزارش به ۱۷ هزار شهید ترور در ایران اشاره کرد و این گزارش در سازمان ملل ثبت شد.
دبیرکل کانون هابیلیان اضافه کرد: لیست ۱۷ هزار شهید ترور را توانستیم در یک سال جمع آوری کنیم، البته در کشور مرکزی برای ثبت این اسناد وجود نداشت، اما نمیتوان همه کارها را هم از دولت بخواهیم، چرا که در بسیاری از کشورها NGOها و تشکلها عمده کارها را انجام میدهند
وی افزود: در هفته دولت تنها مسئلهای که مطرح نیست، اصل موضوع یعنی ترور است و بازماندگان ترور به عنوان سند میتوانند تاثیرگذار باشند.
هاشمینژاد اظهار داشت: در بحث هستهای یکی از گزینههای غرب که به ویژه توسط کنگره آمریکا مطرح بود، بحث حقوق بشر به عنوان آلترناتیو این موضوع است، البته دست ما در این باره پر است اما آنرا مطرح نکردهایم.
وی ادامه داد: هرازچندگاهی آمریکا ادعایی مطرح میکند و حکم به مصادره اموال ایران میدهد.
هاشمینژاد افزود: ما تلاش کردهایم پرونده تروریسم در داخل و خارج از کشور باز شود و مرکز ما اسناد بسیاری جمع آوری کرده و تلاش داریم آنها را در روز شهادت شهید رجایی و شهید باهنر احیا کنیم.
دبیرکل کانون هابیلیان در پایان خاطرنشان کرد: سال گذشته کنگره شهدای ترور برگزار شد و در سال آینده این کار را به صورت بین المللی انجام میدهیم تا بخشی از مظلومیت کشورمان را نشان دهد، اما بحث ما انتقام گیری نیست، بلکه نشان دادن مظلومیت شهدای ترور کشورماست.
انتهای پیام/