به گزارش
گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی، میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه با نمایندگان تام الاختیار در هیات امناهای استانی، گفت: پیش از این در دانشگاه آزاد اسلامی نزدیک به یک میلیون تقاضا برای برگزاری بازآموزی رشته های مهندسی وجود داشت.
وی با تاکید بر اینکه این تصمیم با اقبال نظام مهندسی مواجه شد، گفت: زمان تشکیل کلاس های این دوره در نوبت بعدازظهر خواهد بود و در پایان این دوره ها یک گواهینامه صادر می شود که مورد تایید نظام مهندسی است.
میرزاده با تاکید بر اینکه این دوره ها اقدامی مثبت در جهت درآمد زایی دانشگاه محسوب می شود، خاطر نشان کرد: برگزاری این دوره ها مشارکت در توسعه ملی نیز محسوب می شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه برگزاری دوره باز آموزی رشته مهندسی برای اولین بار در دانشگاه آزاد راه اندازی می شود، گفت: این موضوع در ابتدای کار از استان تهران آغاز می شود و سپس به سایر استان ها توسعه داده می شود.
عباسعلی نورا دبیر ستاد هماهنگی نمایندگان تام الاختیار در هیات های امنای استانی با بیان اینکه در جلسه نمایندگان تام الاختیار بحث تجمیع واحدها و انتقال رشته های تجمیع شده به شهرستان ها مورد بررسی قرار گرفت، گفت: در این جلسه مصوب شد که با مصوبه کمیسیون گسترش استانی، برخی از رشته های حاصل از تجمیع را به شهرستان هایی که قابلیت اجرا داشته باشند منتقل کرد.
وی با تاکید بر بهره مندی از اعضای هیات علمی در تصویب رشته ها، اظهار کرد: طبق توافقنامه ای که بین دانشگاه آزاد و وزارت علوم وجود دارد، می توان از اعضای هیات علمی واحدهای دانشگاهی که در یک بعد مسافتی 150 کیلومتری هستند در تصویب رشته ها، بهره مند شد، البته این موضوع در صورتی امکانپذیر است که آن رشته در دانشگاهشان دایر نباشد.
وی با تاکید بر توسعه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی، خاطرنشان کرد: این امر یکی از دستاوردهای بسیار مهم دانشگاه آزاد است که بر اساس آن می توانیم فرآیند کاهشی تولید علم که در دوسال پایانی دولت دهم وجود داشت، را جبران کنیم.
انتهای پیام/