به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ، جعفر احمدی در جلسه ستاد هماهنگی سرشماری عمومی کشاورزی مازندران که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با بیان اینکه شیوههای مختلفی در اجرای سرشماری وجود دارد، گفت: در این نوع سرشماری تک تک واحدهای کشاورزی مورد بررسی و پرسش و پاسخ قرار میگیرد.
مدیرکل آمار و اطلاعات استانداری مازندران با اشاره به اینکه این دوره از سرشماری عمومی کشاورزی در مازندران به صورت الکترونیکی صورت میگیرد، افزود: در این سرشماری از نیروهای متخصص که با کشاورزی آشنا باشند، بهرهگیری میشود.
احمدی با اشاره به اینکه در ایران هر 10 سال یک بار سرشماری از اراضی کشاورزی صورت میگیرد، گفت: پس از انقلاب اسلامی ایران تاکنون سه سرشماری در استان مازندران صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: چهارمین سرشماری عمومی کشاورزی در مازندران با یک سال تاخیر در مهر ماه سال جاری آغاز میشود.
این مسئول یکی از اهداف اجرای سرشماری را تولید اطلاعات ساختاری و قابل ارائه در کشور دانست و گفت: نتایج آمارگیریها در تدوین برنامه سال آینده استان مورد استفاده قرار میگیرد.
احمدی، تولید اطلاعات برای سطوح کوچک جغرافیایی و تولید آمار و اطلاعات در مواردی که اطلاعات از نمونهگیریها حاصل نمیشود را از ضرورتهای این سرشماری اعلام کرد و اظهار داشت: سرشماری عمومی کشاورزی در مازندران در آبادی و نقاط روستایی که دارای اراضی کشاورزی و دامی هستند، صورت میگیرد.
مدیرکل آمار و اطلاعات استانداری مازندران با بیان اینکه سرشماری الکترونیکی از هرگونه خطا در ارائه اطلاعات جلوگیری میکند، بیان داشت: فهرست بهرهبرداری، پرسشنامه بهرهبرداری و پرسشنامه آبادی در فرمهای سرشماری وجود دارند.
احمدی به زمان اجرای سرشماری عمومی کشاورزی در مازندران اشاره کرد و افزود: پنج مهر ماه زمان اجرای سرشماری و آموزشهای آن در شهرهای استان مازندران است.
وی از برگزاری سه مرحله کلاس آموزشی برای افراد آمارگیر خبر داد و گفت: 308 آمارگیر در این سرشماری فعالیت میکنند.
این مسئول تصریح کرد: 59 تیم سرشماری در شهرهای استان با 137 خودرو فعالیت خود را در مهر ماه سال جاری آغاز میکنند./ز