سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران
به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، دادگاهی در عربستان سعودی امروز جلسه ای برای قرائت حکم آیت الله نمر باقر النمر عالم برجسته شیعه برگزار می کند. آیت الله "نمر باقر النمر" به علت انتقاد از مقامات عربستان و سخنرانی های افشاگرانه درباره سیاستهای ویرانگر آل سعود برای جهان اسلامی، در بازداشت به سر می برد. دادستانی کل عربستان با مطرح کردن اتهامات واهی، اعدام این عالم برجسته را خواستار شده است.
سایت "العهد" نوشت "محمد النمر برادر باقر النمر" تاکید کرد مساله اخیر بخشی از درگیری و کشمکش به خاطر حقوق به شمار می رود، و آیت الله نمر نماد مردمی است که خواستار حقوق و لغو تبعیض فرقه ای در عربستان هستند.
محمد النمر تأکید کرد: نهادهای دولتی در عربستان با محاکمه شیخ النمر سعی دارند پیامی به مردم ارسال کنند تا آن ها را از درخواست تغییر و حقوق خود منع کنند.
وی افزود: قاضی در جلسه گذشته دلایل قانع کننده ای برای حضور نداشتن گروهی که شیخ النمر را بازداشت کرده است، ارائه نکرد. این در حالی است که او دستور احضار آن ها را داده بود اما دادستانی کل آن را رد کرد.
همزمان با محاکمه آیت الله نمر، فعالیتهایی در برخی کشورها در حمایت از وی در حال برگزاری است. در همین رابطه جمعیت عمل اسلامی بحرین از انقلابیون و ملت بحرین خواست در مراسم دعا برای آزادی شیخ النمر و بازداشت شدگان قطیف عربستان و بحرین در منطقه المعامیر شرکت کنند.
در انگلیس نیز گروهی از عرب ها و مسلمانان دیروز در راهپیمایی اعتراض آمیز که از مقابل سفارت عربستان در مرکز لندن آغاز شد و در مقابل سفارت آمریکا پایان یافت، شرکت کردند.
معترضان شعارهایی در اعتراض به اقدامات سرکوبگرانه رژیم حاکم آل سعود، و حمایت این رژیم از گروههای تروریستی که وجهه دین اسلام را تخریب کرده اند، سردادند.
معترضان خواستار آزادی شیخ النمر شدند و درباره عواقب هرگونه آسیب رساندن به او هشدار دادند.
طرفداران شیخ النمر از مردم خواستند درخواست ها را برای آزادی او و همه بازداشت شدگان افزایش دهند.
همچنین کاربران در شبکه های اجتماعی درخواست کردند اقدامات برای اعلام همبستگی با شیخ النمر با وجود تهدیدات مقامات عربستان گسترش یابد؛ آنان تأکید کردند که بازداشت و محاکمه این عالم برجسته، مساله بزرگ و مهمی است و به دنبال آن تاج و تخت آل سعود فرو خواهد ریخت.
نیروهای امنیتی سعودی هشتم ماه ژوئیه سال 2012 با تعقیب خودروی آیت الله نمر، به طرف وی تیراندازی کرده و او را با گلوله جنگی مجروح کردند.
دادستان عربستان، در 25 مارس گذشته (پنجم فروردین 93) با مطرح کردن اتهامات دروغ علیه آیت الله نمر، مانند فتنه مذهبی، تشکیل جلسه با مجرمان فراری، ترویج کشتار شهروندان و نیروهای پلیس، تخریب مساجد در هنگام نماز جمعه و دخالت در امور سایر کشورها (بحرین)، خواستار صدور حکم اعدام برای وی شد.
انتهای پیام/