مصرف سبزیجات خانواده کلم‌ تاثیر زیادی در کاهش خطر سرطان کولون دارد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، نتایج مطالعات محققان استرالیایی نشان می دهد سبزیجات خانواده‌ کلم‌ خطر سرطان کولون (روده بزرگ) را کاهش می‌دهند و به ویژه کلم بروکلی بدن را در برابر سرطان کولورکتال (روده بزرگ و مقعد) محافظت می کند.
 
فرق کلم بروکلی با دیگر اعضای خانواده‌ خود این است که علاوه بر ترکیبات مغذی مشترک، حاوی مولکول‌های دیگری به نام گلوکوزینولات می‌باشد که مانع تکثیر سلول های سرطانی می شوند.
 
به عقیده‌ این محققان مصرف سبزیجات خانواده کلم‌ تاثیر زیادی در کاهش خطر سرطان کولون دارد. در واقع مصرف این سبزیجات خطر ابتلا به این سرطان را به میزان 16 درصد کاهش می‌دهد. همچنین افرادی که کلم بروکلی بیشتری می‌خورند به میزان 20 درصد کمتر در معرض این سرطان قرار می‌گیرند.
 
نتایج این مطالعه در نشریه تغذیه و سرطان منتشر شده است.
 
تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ
برچسب ها: کلم ، سرطان ، بیماری ، کولون ، سبزیجات ، بدن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
راضیه
۰۰:۴۹ ۱۷ شهريور ۱۳۹۳
من نظر خاصی ننوشته بودم که قابل انتشار نباشه هر چیزی ارزون باشه خوب خریدار بیشتری خواهد داشت متاسفانه کلم بروکلی تا حدی گرون هست.
آخرین اخبار