به گزارش
حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی انتشارات سروش؛ کتاب "پیرمرد و عقاب" داستانی عجیب درباره یک شکارچی عقاب است که نویسنده کتاب طی سفری آن را شنیده و به صورت داستانی جالب برای خوانندگان نقل کرده است. نویسنده کتاب معتقد است که داستان زندگی جو بسیار زیبا و تکان دهنده است و همین امر باعث شده بود که زندگی این شکارچی عقاب را به تصویر بکشد.
کتاب حاضر داستان پیرمردی به نام جو را روایت می کند. جو ، شکارچی عقاب ، از شهرت زیادی برخورداربود و در پایتخت کشور مشتریانی داشت. جو هنر شکار را از پدر آموخته بود و به این کار بسیار علاقمند بود. شخصیت اصلی داستان طی یک ماجرایی تصمیم می گیرد که به ارتفاعات دهکده رفته و رهبر عقاب ها را شکار کند و در طی این مسیر اتفاقات جالب و خواندنی برای وی پیش می آید که در نوع خود بسیار آموزنده و سودمند است.
در بخشی از کتاب پیرمرد قصه گفت و گوی جالبی را با رهبر عقاب ها انجام می دهد . در این بخش کتاب آمده: جو سرانجام چنین گفت: " عقاب بزرگ، من جو داویلا از دهکده سانتا مادره دو دیو هستم. از سال ها پیش من عقاب ها و خویشان تو را شکار کرده ام و یا آنها را زنده به دام انداخته ام، به همین خاطر تو بایست از من نفرت داشته باشی. با این حال من به کمک تو نیازمندم. امروز من خوار و زبون شده ام. لیاقت و افتخارم را از کف داده ام. همه مرا به تمسخر گرفته اند. شرافت من بازیچه دست دیگران شده است."
چاپ سوم کتاب " پیرمرد و عقاب" در 112 صفحه مصور و با قیمت 45000 ریال از سوی انتشارات سروش منتشر و در اختیار خوانندگان علاقمند به داستان های فرانسوی و ترجمه شده قرار گرفته است.
این گزارش می افزاید: کتاب " اینجا ، در این پرده منم" داستان زندگی نقاش معروف ایرانی به نام کما الملک را روایت می کند. این کتاب در حقیقت تصویرگر پرده هایی از زندگی هنری یکی از نقاشان معروف ایران است که آثار زیبا و دلنشینش نام او را بر سر زبا همه مردم دنیا انداخته است.
کتاب حاضر نگاهی کوتاه و گذرا به زندگی کمال الملک از زمان کودکی تا زمان مرگ وی را به تصویر می کشد و فراز و فرودهای زندگی این هنرمند ایرانی را برای نوجوانان روایت می کند. یکی از نکات قابل توجه کتاب این است که در پایان داستان زندگی این هنرمند ایرانی تصاویری از تابلو های وی به چاپ رسیده که بسیار زیبا و چشم نواز است.
در بخشی از تاریخچه زندگینامه این نقاش ایرانی آمده است: محدغفاری معروف به کمال الملک از کودکی به نقاشی علاقمند بود. دانش آموز دارالفنون بود که نقاشی اش از چهره مدیر مدرسه در بازدیدی مورد توجه ناصرالدین شاه قرار گرفت و از شانزده سالگی به عنوان نقاش باشی دربار له کار دعوت شد. کار او ثبت تصویری چهره ها، فضاها و رویدادهای مهم دربار بود. گفته می شود وی در مدت حضورش در دربار جمعاً حدود 170 تابلو کشید.
نویسنده کتاب با زبانی ساده سعی دارد شخصیت و منش این هنرمند ایرانی را به نوجوانان نشان دهد تا الگوی برای هر فرد ایرانی باشد.
چاپ سوم کتاب " اینجا، در این پرده منم" در 60 صفحه مصور و با قیمت 35000 ریال از سوی انتشارات سروش روانه بازار نشر شده است.
علاقمندان برای تهیه کتاب به صورت تک جلدی و کلی به فروشگاه مطهری سروش به نشانی خیابان مطهری، نرسیده به خیابان مفتح، جنب ساختمان سروش، تلفن ۸۸۳۱۰۶۱۰-۰۲۱ و یا به فروشگاه مرکزی سروش (ترنجستان سروش) به نشانی خیابان انقلاب، بعد از تقاطع ابوریحان، بین خیابان وصال و فلسطین، فروشگاه ترنجستان سروش، تلفن 66493620-۰۲۱ تماس حاصل نمایند.
همچنین مرکز پخش پکتا ( نماینده انحصاری پخش آثار انتشارات سروش) به نشانی: خیابان انقلاب، بعد از تقاطع ابوریحان، بین خیابان وصال و فلسطین، جنب فروشگاه ترنجستان سروش، تلفن ۶۶۹۷۳۲۰۳ ( ۲۰ خط) آماده عرضه کلی و جزئی این کتاب به علاقمندان است.
فروش اینترنتی کتاب نیز از طریق سایت انتشارات سروش به نشانی: http://soroushpublishingco.ir امکان پذیر است.
انتهای پیام/ اس