به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،مهنوش صاحبدل اظهار داشت: مرکز بهداشت استان خوزستان پیرو تهیه کتاب رهنمودهای غذایی ایران توسط دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و توزیع آن در بین مراکز بهداشتی درمانی شهرستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اقدام به برگزاری آزمونی بهمنظور سنجش آگاهی و دانش کارشناسان واحد بهبود تغذیه شهرستانهای تابعه برای انتقال آبشاری اطلاعات کرده است.
وی عنوان کرد: کتاب رهنمودهای غذایی ایران شامل دو بخش «زندگی سالم با تغذیه و فعالیت مناسب» و «چگونه سالمتر آشپزی کنیم؟» است که بخش اول در خصوص گروههای اصلی غذایی صحبت و 10 رهنمود به عنوان رهنمودهای غذایی ایران مطرح شده است.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: بخش دوم کتاب در خصوص روشهای مناسب و نامناسب پخت غذا به منظور پیشگیری از بیماریهای واگیر و غیرواگیر و حفظ مواد مغذی غذا عنوان شده است.
انتهای پیام/م