در دستور کار قرار گرفتن پرونده ترویج توهین به مقدسات در شبکههای اجتماعی، مختومه شدن 45 فقره پرونده قاچاق کالا و ارز، تکذیب مصاحبه کیهان لندن با مهدی هاشمی، رد کردن همه اتهامات از سوی مرتضوی، حبس و جزای نقدی برای "م. ر" و... از مهمترین رویدادهای دستگاه قضا طی هفته گذشته بود.
به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، مهمترین رویدادهای دستگاه قضا طی هفته گذشته، در دستور کار قرار گرفتن پرونده ترویج توهین به مقدسات در شبکههای اجتماعی، مختومه شدن 45 فقره پرونده قاچاق کالا و ارز، تکذیب مصاحبه کیهان لندن با مهدی هاشمی، رد کردن همه اتهامات از سوی مرتضوی، حبس و جزای نقدی برای "م.ر" و... بود.
عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه با اشاره به ترویج توهین به مقدسات در شبکههای اجتماعی تلفن همراه گفت: هر نوع توهین و اهانت به مقامات مملکتی عنوان مجرمانه دارد.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان مرکزی گفت: از تعدا 50 فقره پرونده وارده به تعزیرات حکومتی، 45 فقره پرونده قاچاق کالا و ارز مختومه و علاوه بر ضبط کالاهای مکشوفه به نفع دولت، مبلغ 6 میلیارد و 400 میلیون ریال برای قاچاقچیان این پروندهها حکم صادر شد.
رئیس دیوان عالی کشور گفت: پروندههای زندانی دار در شعب دیوان عالی کشور خارج از نوبت مورد رسیدگی قرار میگیرد و در چند ماهه گذشته که تعداد پروندههای زندانی دار ۱۰۶۰ فقره بوده هم اکنون به ۶۳۴ فقره کاهش یافته است.
وکیل مهدی هاشمی در خصوص مطلبی که به نقل از موکلش در "کیهان لندن" منتشر شده است اظهار داشت: انتشار این مطالب و مصاحبه با موکلم را تکذیب میکنم و قطعا دستهایی پشت پرده این داستان هستند و هر روز مطلب جدیدی را جعل میکنند.
سعید مرتضوی گفت: همه اتهامات انتسابی به خود در پروندههای تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی، شکایت فاضل لاریجانی و شکایات وکلای پالیزدار را رد میکنم و هیچ کدام از این اتهامات را قبول ندارم.
پیمان حاج محمود عطار با بیان اینکه هیچکدام از سمتهای مرتضوی در دولت دهم وجاهت قانونی ندارد، گفت: در جلسه امروز دادگاه مرتضوی پرونده کهریزک و سازمان تامین اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت و به پرونده پالیزدار به دلیل اتمام وقت رسیدگی نشد.
یک حقوقدان گفت: با توجه به اینکه دولت نروژ پس از پذیرش دانشجویان ایرانی اقدام به اخراج آنها کرده است، برای دانشجویان ایرانی حقوق مکتسبه ایجاد شده و لذا آنها در مقابل تضییع حقشان حق دادخواهی دارند.