ابراهیمیمقدم، روانشناس در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، گفت: به طور کلی بنظر میرسد عمده کسانی که با علم رایانه سروکار دارند احتمالاً برای اولین بار از طریق همین بازیهای رایانهای و ویدئویی با این ابزار آشنا شدهاند اما استفادهی بیش از حد از این بازیها میتواند منجر به بروز مشکلاتی میشود که در دراز مدت خود را به صورت پرخاشگری نشان میدهد.
این استاد دانشگاه عنوان کرد: از جمله تأثیرات ناشایست این بازیها در درجه اول محتویاتشان از حیث اخلاقی و همچنین ترویج خشونت میباشد.
ابراهیمیمقدم، خاطرنشان کرد: بررسیها نشان میدهد که کاربران این بازیها در دراز مدت تحت تأثیر خشونت موجود در این بازیها قرار گرفته و انجام رفتارهای خشن برایشان سهل و آسان خواهد بود ویا به عبارتی قبح خشونت برای کودکان از بین خواهد رفت که این خود نیز میتواند منجر به بروز رفتارهای پرخاشگرایانه از طرف این کودکان شود.
این روانشناس ادامه داد: از طرفی قوانین غیراخلاقی در ارتباط با جنس مخالف، انجام رفتارهای که با قوانین و البته هنجارهای جامعه در منافات است در دراز مدت نیز تأثیر ناخوشایندی را بر روحیه و خلق و خوی این کودکان خواهد گذاشت.
وی، همچنین تصریح کرد: استفاده از این بازیها ممکن است حالتی از وابستگی را بوجود آورد که در نتیجه منجر به اعتیاد کودکان به این بازیها میشود.
این روانشناس در پاسخ به این سؤال که والدین چه نقشی در گرایش کودکان به این بازیها دارند، اظهار داشت: عدم نظارت والدین بر محتویات و مدت زمان استفاده کودکان از این بازیها بروز اختلالات روحی روانی و رفتاری را تسریع میبخشد.
ابراهیمیمقدم، در پایان خاطرنشان کرد: والدین با نظارت دقیق بر محتویات ومدت زمان استفاده کودکان میتوانند از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنند.
انتهای پیام/