این سبزی موجب رقیق شدن خون شده و مانند روغن ماهی به سلامت قلب و عروق کمک فراوانی می‌کند و با همین مکانیسم، احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،به نقل از زیست نیوز، کارشناس اداره نظارت بر اجرای استاندارد اداره‌ کل استاندارد خوزستان، گفت: قارچ از سبزی‌هایی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و با تحریک گلبول‌های سفید موجب فعالیت هر چه بیشتر دستگاه ایمنی و مانع فعالیت ویروس‌ها و باکتری‌ها شده و از فعالیت‌های زیانبار این میکروب‌ها جلوگیری می‌کند.

 

 منا طرفی، اظهار کرد: قارچ دارای ترکیبی لنتینان است که این ترکیب در قارچ‌های دکمه‌ای و صدفی یافت شده و مانع رشد تومورهای بدخیم می‌شود. به علاوه، قارچ دارای مقادیر بالای ویتامین اکسیدانی است و از بروز سرطان کولون در افراد مستعد پیشگیری می‌کند.

 

 

وی افزود: این سبزی موجب رقیق شدن خون شده و مانند روغن ماهی به سلامت قلب و عروق کمک فراوانی می‌کند و با همین مکانیسم، احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

 

کارشناس اداره نظارت بر اجرای استاندارد اداره‌ کل استاندارد خوزستان، گفت: قارچ سرشار از فیبرهای غذایی به نام «کیتین» و «بتاگلوکان» است که هر دو پایین آورنده کلسترول بوده و به حفظ سلامت قلب کمک می‌کنند، به طوری که در هر 100 گرم قارچ یک گرم فیبر غذایی وجود دارد و نیز در همین مقدار قارچ 320 میلی گرم پتاسیم موجود است که مصرف آن برای افرادی که از فشار خون رنج می‌برند، بسیار مناسب است.

 

وی اضافه کرد: قارچ دارای ویتامین‌های B2 ،B1،B12 ، B6 ،C و H است که برای محافظت از پوست و ایجاد آلرژی در بدن، سلامت سیستم عصبی، سلامت پوست و چشم و بافت‌های بدن، تشکیل اسیدهای چرب ضروری در سیستم عصبی و ماهیچه‌ها، درمان کم‌خونی و جلوگیری از بروز ضایعات در مغز و ستون فقرات نقش اساسی دارند.

 

طرفی گفت: قارچ در رژیم‌های لاغری بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. استاندارد قارچ تشویقی بوده و واحدهای صنعتی با شماره استاندارد ملی 1627 اقدام به تولید آن می‌کنند.

برچسب ها: سبزی ، سفید ، خاصیت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.