مجید حسینی قمی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: درصورتی که میوه بر اثر ماندن در یخچال حالت چروکیده پیدا کند، اگر به بافت میوه آسیبی وارد نشده باشد مشکلی پیش نمیآید.
وی ادامه داد: مصرف میوههای چروکیده در صورتی که کپک زده نباشد و فاسد نشده باشد هم مشکلی ندارد، ولی از آنجایی که ریشه های کپک زدگی نیز در عمق میوه نفوذ میکند، این تصور که با برداشتن قسمتی از کپک میشود باقی میوه را استفاده کرد نیز اشتباه است و توصیه نمیشود، چرا که مواد حاصل از کپک در کبد تجمع کرده و باعث سرطان نیز میشود.
قمی با بیان اینکه اگر میوهای مثل سیب بر اثر ضربه خوردن قهوهای رنگ شود، برخی از ترکیبات آن مثل اسیدهای آمینه نیز کم تر و یا اصلا جذب بدن نمیشود ولی به طور کلی خوردن آن مشکلی ندارد.
وی در پایان توصیه کرد: بهتر است میوههایی که چروکیده شدهاند را کمپوت کنید و برای اینکه بافت فیبری گیاه در آن وجود داشته باشد میتوانند به جای استفاده از شکر طبیعی از قند و شکر رژیمی استفاده کنند.
انتهای پیام/