به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، به گفته مدیر باغبانی جهاد کشاورزی کردستان گفت: در استان 8 هزار هکتار زیر کشت انگور دیم و 5 هزار هکتار زیر کشت انگور دیم قرار میگیرد.پورحبیبی میانگین تولید انگور در باغ های آبی استان کردستان را حدود 11 تن و در باغ های دیم شش تن در هکتار ذکر کرد و گفت: افزایش بازده تولید نیازمند اجرای طرح های تحقیقاتی از طریق اختصاص اعتبار مناسب به این بخش ها است.وی با اشاره به جایگاه دهم استان در کشور در تولید انگور خاطر نشان کرد: در بخش تولید و برداشت انگور در استان کردستان بیش از 25 هزار نفر اشتغال دارند.مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی شهرستان های سنندج، بیجار و قروه را عمده جاهایی نام برد که تاکستانهای آبی در آنجا متمرکز هستند.به گفته وی ظرفیت بالای تولید انگور در کردستان و تنوع و تعدد ارقام این محصول منجر به صادرات 700 تن کشمش در سال جاری از این استان شده است.عمده انگور آبی در استان کردستان شامل یاقوتی، عسگری، کشمشی، صخرهای، صاحبی و گزنهای و عمده انگور دیم نیز شامل خوشناو و رشه است.استان کردستان یک میلیون و 17هزار و 343 هکتار زمین زراعی دارد که از این میزان حدود 37 هزار و 600 هکتار آن را باغات تشکیل داده اند.
انتهای پیام/