اینكه در روز چه بخوریم و چقدر بخوریم مشكل بزرگی است كه تقریبا همه با آن روبه‌رو هستیم. بارها شنیده‌ایم كه نباید وعده‌ای از برنامه غذایی حذف شود آن هم به این بهانه كه قصد لاغر شدن داریم و به اندازه خوردن غذا، كلید اصلی سلامت است و بهترین چاره برای رهایی از اضافه وزن به حساب می‌آید.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، وقتی صحبت از كنترل مقدار غذای دریافتی می‌شود همه بلافاصله گروهی از غذاهایی را كه در رأس آنها نان و برنج قرار دارند، محدود می‌كنند در حالی كه باید اندازه‌های صحیح را با به كار بردن ترفندهایی به دست آورد كه عبارتند از:
 
همیشه به دنبال كوچك‌ترین اندازه‌ها بگردید.
 
فقط به نیازهای بدن پاسخ دهید یعنی هر آنچه را كه بدن خواستار آن است میل كنید نه كمتر و نه بیشتر.
 
قبل از هر چیز غذاهای كمتری را برای هر وعده‌تان آماده كنید.
 
سعی كنید برای غذا خوردن بیرون نروید زیرا همیشه در رستوران غذا خوردن، آن هم همراه دوستان، برابر است با پرخوری.
 
خوردن نصف مقدار غذای همیشگی را به مدت 20 دقیقه طول دهید. به این ترتیب نه تنها سیر شده‌اید بلكه انرژی كمتری را نیز وارد بدنتان كرده‌اید.
 
هنگام غذا خوردن سرعت خود را به شدت پایین بیاورید.
 
از بشقاب و لیوان‌های كوچك تر استفاده كنید.
 
همواره با وعده‌ای كوچك، غذاخوردنتان را آغاز كنید.
 
قبل از سفارش غذا حتما به آنچه می‌خواهید بخورید، خوب فكر كنید.
 
وعده‌های اصلی و میان وعده‌هایتان را به طور منظم و سرساعت مشخص میل كنید، به این ترتیب دیگر به شدت گرسنه نخواهید شد.
 
همواره غذایتان را با دیگران سهیم شوید و از همان ابتدا غذایتان را تقسیم كنید.
 
اگر بیرون از منزل غذا می‌خورید نصف آن را در رستوران میل كنید و مابقی را به خانه بیاورید.
 
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
برچسب ها: غذا ، کالری ، بدن ، تقسیم ، وعده ، لاغری ، چاقی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار