مدیر گروه بهبود کیفیت و فرآوری اداره کل شیلات هرمزگان گفت :از ابتدای امسال تاکنون ۴ هزار و ۱۰۰ تن پودر ماهی در کارخانه های استان تولید شده که هزار تن بیشتر از مدت مشابه پارسال است .

حمید امانی زاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس   افزود: افزایش بارندگی و ورود املاح و مواد مغذی به دریا از مهمترین دلایل افزایش صید و تولید پودر ماهی در استان است. 

 وی گفت :پیش بینی می شود تا پایان امسال بیش از۱۰ هزار تن پودر ماهی در ۱۷ کارخانه پودر ماهی  شهرستانهای بندرعباس، میناب ،بندرلنگه ، قشم ، جاسک و جزیره هرمز تولید شود .

 مدیر گروه بهبود کیفیت و فرآوری اداره کل شیلات هرمزگان افزود: سال گذشته ۷ هزار و ۳۰۰ تن پودر ماهی در استان تولید شد.

ماهیان سطح زی مثل ساردین و متو ماهیان ، ضایعات کارخانه های فرآوری  وتولید کنسرو ماهی  وبازار ماهی فروشان مواد اولیه و خام  برای تولید پودر ماهی است .

پودر ماهی ، محصولی است که از پخت ، خشک کردن و آسیاب کردن ماهی کامل و یا ضایعات آن  تولید و با درصدهای مختلف در خوراک دام ، طیور و آبزیان ترکیب می شود.
انتهای خبر/

 


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.