کارشناس مسئول زعفران سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: جداسازی کلاله زعفران ازسایر اجزاء گل پس از انتقال گلها از مزرعه به محل جداسازی در کمترین زمان ممکن به دلیل فسادپذیری سریع گلها انجام پذیرد.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: در صورت انبارداری با توجه داشت که پیازهای زعفران روی هم انباشته نشوند تا تهویه به خوبی انجام گیرد.

وی تجزیه خاک را در تخصیص کود به اراضی زعفران ضروری دانست و تشریح کرد: تخصیص کود به اراضی زعفران باید بر اساس تجزیه خاک و میزان مواد آلی و نسبت کربن به ازت خاک صورت پذیرد.

نقشی ادامه داد: با توجه به قیمت بالای‌ این گیاه ارزشمند و امکان ارزآوری‌ بسیار زیاد آن برای اقتصاد کشور و از دیگر سو به دلیل تولید قریب به 90 درصد زعفران جهان در ایران، این طلای سرخ در درآمدزایی و اشتغال آفرینی از اهمیت به سزایی برخوردار است.

کارشناس مسئول زعفران سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: یکی از عوامل کاهش کیفیّت محصول زعفران ایران، طولانی بودن مدت خشک شدن آن است.

نقشی تاکید کرد: افزودن کود دامی در هر سال به منظور تقویت خاک به سطح خاک ضروری است .
 
انتهای پیام/ش
برچسب ها: زعفران ، کلاله ، ضرورت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.