اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: در صورت انبارداری با توجه داشت که پیازهای زعفران روی هم انباشته نشوند تا تهویه به خوبی انجام گیرد.
وی تجزیه خاک را در تخصیص کود به اراضی زعفران ضروری دانست و تشریح کرد: تخصیص کود به اراضی زعفران باید بر اساس تجزیه خاک و میزان مواد آلی و نسبت کربن به ازت خاک صورت پذیرد.
نقشی ادامه داد: با توجه به قیمت بالای این گیاه ارزشمند و امکان ارزآوری بسیار زیاد آن برای اقتصاد کشور و از دیگر سو به دلیل تولید قریب به 90 درصد زعفران جهان در ایران، این طلای سرخ در درآمدزایی و اشتغال آفرینی از اهمیت به سزایی برخوردار است.
کارشناس مسئول زعفران سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: یکی از عوامل کاهش کیفیّت محصول زعفران ایران، طولانی بودن مدت خشک شدن آن است.