فست فود‌ها به دلیل حجم زیاد روغن و میزان زیاد نیترات از عوامل زمینه ساز سرطان به شمار می‌روند.

احمد عامری، دبیر انجمن رادیوتراپی و آنکولوژی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران  گفت: ‌ یکی از فاکتور‌های مهم در ایجاد سرطان، ‌ تغذیه است. 

وی افزود: در قدیم غذاهای دودی شده به عنوان عامل بروز سرطان عنوان می‌شدند؛ امروزه تغییر رژیم غذایی مردم و تمایلشان از غذاهای شرقی به سمت غذاهای غربی در ایجاد سرطان میان افراد موثر است. 

دبیر انجمن رادیوتراپی و آنکولوژی اظهار داشت: در همبرگر‌ها میزان زیادی نیترات وجود دارد که در ایجاد سرطان موثر است. توصیه‌هایی که برای پیشگیری از سرطان می‌شود رژیم غذایی سالم و استفاده از غذاهای سالم و کم خطر است. 

وی بیان کرد: فست فود‌ها جزء غذاهایی هستند که به دلیل پخت سریع آن میزان نیترات در این نوع غذا‌ها زیاد است و به علت حجم بالای روغن از عوامل زمینه ساز سرطان به شمار می‌ رود. 


انتهای پیام/
برچسب ها: فست فود ، سرطان ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار